Alleen op vakantie, vakantiemogelijkhedenSingle vakanties

Veel mensen die alleen op vakantie gaan, boeken een georganiseerde reis, bijvoorbeeld een single groepsreis of eenoudervakantie. Omdat bijna 1 op de 3 mensen single is, is het aanbod alleenstaanden en single vakanties groot. Dat geldt ook voor een ouder vakanties, bijna 1 op de 5 huwelijken strandt tegenwoordig vroegtijdig dus het aantal single ouders ( ook alleenstaande ouders met kinderen ) is ook groot. Het is dus helemaal niet nodig om alleen op vakantie te gaan want er zijn veel groepsreizen en singlereizen waar je binnen een groep reist, maar toch een eigen invulling aan je vakantie kunt geven. Alleen op vakantie gaan maar toch gezellig samen zijn, dat is het motto.
Kijk nu welke reisorganisaties leuke groepsreizen en singlereizen organiseren en ontdek dat een groepsvakantie met een grote mate van individuele vrijheid, vele voordelen biedt en gezelliger en ( soms ) praktischer is dan alles zelf uitzoeken en helemaal alleen op vakantie gaan. Via de onderstaande link krijg je een overzicht van reisorganisaties die single vakanties, eenoudervakanties en alleenstaanden vakanties organiseren.
Deze reizen voor alleenstaanden en eenoudervakanties zullen je aangenaam verrassen. Alleen op vakantie gaan maar wel  samen reizen en leuke dingen doen, dat is het idee.

Alle reisorganisaties waar je een singlevakantie of eenoudervakantie kunt boekenAlleen op vakantie gaan, kamperen


kampeervakanties
Veel campings zijn ingericht op mensen die alleen op vakantie willen gaan en toch het gezelschap van andere mensen om zich heen prettig vinden. Kampeervakanties voor alleenstaanden zijn met name ideaal voor eenoudergezinnen. Veel eenoudervakanties met kids zijn kampeervakanties.
Als je een leuke kampeer eenoudervakantie zoekt, met of zonder kids, is een kampeervakantie met Cirkel Vakanties zeer aan te bevelen. Cirkel vakanties organiseert ontzettend leuke kampeervakanties voor onder andere alleenstaande ouders met kids. Op deze eenoudervakanties ontmoet je veel leuke andere alleenstaande ouders met kids en de kinderen zelf hebben volop vriendjes en vriendinnetjes. Een bijkomend voordeel is dat je bij een dergelijke kampeervakantie niet alleen op vakantie gaat,leuke mensen om je heen hebt met kids en toch een soort groepsgevoel hebt. Een ander voordeel is dat als je kleine kinderen hebt en er zelf eens op uit wilt er altijd wel iemand is die op jouw kid wil passen of anders de camping of reisorganisatie zelf voor oppas kan zorgen. Alleen op vakantie gaan en toch deel uit maken van een groep, is dat niet ideaal?? Zie ook de website singlereizen online voor nog meer informatie over singlereizen, ook voor alleenstaande ouders met kids.


Yoga vakantie SpanjeVeel mensen die alleenstaand zijn, doen aan yoga.
Dat betekent automatisch dat yoga vakanties ook populair bij singles zijn.
Met name yoga vakantie in Spanje, Ibiza en de Canarische Eilanden zijn zeer geliefd. Bijvoorbeeld voor een surf en yoga vakantie aan het strand. Zie hier de yoga vakanties Spanje.
Voor singles die van yoga houden, is er goed nieuws. Er worden door, met name, Puur en Kuur, ook yoga groepsvakanties naar Spanje georganiseerd.  Het gaat hier om single friendly yoga reizen Spanje, deelnemers aan deze reizen die niet single zijn, kunnen zich in principe ook inschrijven.
Wil je het aanbod yoga en wellness vakanties voor singles eens bekijken??  Klik dan op de banner hierboven.

Alleen op vakantie gaan voor 40, 50 en 60 plussers.

De groep singles en alleenstaanden van 40, 50 en 60 plus is zeer groot. Veel van deze 40, 50 en 60 plussers willen graag alleen op vakantie maar vinden het wel prettig als ze deel uitmaken van een groep gelijkgestemden. Samen op reis gaan, kan zeer gezellig zijn. Voor de groep 40, 50 en 60 plussers is het aanbod alleenstaanden reizen zeer groot. Boek bijvoorbeeld een cruise of georganiseerde busreis naar een leuke stad met Peter Langhout, neem deel aan een wandelweekend op de Veluwe of een fietsvakantie langs de kust. Actieve 40, 50 en 60 plussers kunnen ook meedoen aan bijvoorbeeld een wintersportvakantie of zeilvakantie. Er zijn dus zeer veel mogelijkheden voor actieve 40, 50 en 60 plussers. Ook als je zin hebt in een culturele vakantie, een wijnreis, stedentrip of culinaire reis.

Effeweg.nl, goedkope busreizen 40, 50 en 60 plussers

Kras Reizen, stedentrips, busreizen, wintersport, actieve vakanties alleenstaanden.


Alleen op vakantie voor Christelijke reizigers
Alleen op vakantie en op zoek naar een Christelijke reisorganisatie?
Goed Idee Reizen is de grootste Christelijke reisorganisatie en organiseert het hele jaar door alleen staanden reizen. Ook als je een wintersport vakantie wilt boeken en niet alleen op vakantie wilt, biedt Goed Idee Reizen een mooi programma wintersport groepsreizen aan. Voor alleenstaanden busreizen, cruises, stedentrips, bijbelreizen, culturele reizen en wintersport vakanties met andere alleenstaande Christenen, is Goed Idee Reizen, de ideale Christelijke reisorganisatie. Ook voor een weekendje weg. Voor jouw ideale christelijke vakantie, hoef je alleen nog maar het reisprogramma van Goed Idee Reizen te bekijken en jouw ideale reis te boeken. Je kunt jouw alleengaande reis of vakantie via internet, dus online zoeken en boeken!

Alleen op vakantie gaan, Citytrip New York

New York, een wereldstad die je eens bezocht moet hebben.

Veel singles die er alleen op uit gaan, boeken een citytrip.
Het is mogelijk om een compleet verzorgde citytrip inclusief vliegtickets en hotel te boeken.  Soms zelf is een excursie in de citytrip inbegrepen.  Dat is zeker het geval indien het een groeps citytrip betreft.

New York is een metropool met een hele bijzondere sfeer en vele bezienswaardigheden.
Op de website citytrips New York lees je alles over de mogelijkheden om een citytrip New York met vlucht en hotel te boeken.  Ook ideaal voor een lang weekend New York.  Een citytrip is zeker ook goed te doen als alleenstaande.