Blog

zaterdag 6 januari 2018
Dating tips
Tags: 10 beste dating tips, 40 plus dating, 50 plus dating, regio daten, dating tips
Beste 10 dating tips vind je hier.

Wie single is en wil daten, kan wellicht wat dating tips gebruiken. Want welke datingsite is nu voor mij geschikt en hoe weet ik of een datingsite wel betrouwbaar is??  Als je weinig ervaring met daten hebt, merk je al snel dat er weinig echte gratis datingsites bestaan.
Bij bijna alle datingsites ook de 40 en 50 plus dating websites is de inschrijving gratis maar kost het contact opnemen of chatten met een leuke single bijna altijd geld.  Je bent dan verplicht een abonnment af te sluiten voor minimaal één maand. Dat geldt voor bijna elke datingsite in Nederland en België.

Hieronder de 10 beste dating tips.

-Tip 1. schrijf je gratis in op verschillende datingsites en kijk wat je ervaringen zijn
-als je je profiel gaat invullen, gebruik dan een nickname en niet je echte naam
-meld je alleen aan bij relevante dating sites, bijvoorbeeld eentje voor 40 of 50  plus dating.
-wees voorbereid op teleurstellingen, als je iemand een berichtje, hartje of knipoog stuur krijg je lang niet altijd een berichtje terug.
-Weest voorzichting want op iedere datings site staan nepprofielen
-Houd het bij singles van je eigen leeftijdsgroep. Max 10 jaar leeftijdsverschil moet kunnen, maar geen 20 bijvoorbeeld.
-Kijk ook eens naar regio daten,dat is daten in je eigen regio
-Vergelijk de belangrijkste dagingsites voor je je inschrijft.
-Leg je niet te lang bij een abonnement vast, als je een vriend of vriendin hebt gevonden en je wilt je geld terug voor de maanden die je vooruit betaald hebt, krijg je dat meestal  niet terug.
Tip 10.Laatste dating tip: Ga pas daten als je er aan toe bent. Heb je nog verdriet wegens een verbroken relatie, wacht dan met daten.

Welke datingsite past bij jou?

Het is nog een heel gepuzzel om uit te zoeken welke datingsite het beste bij jou past. Hier vind je een selectie datingsites als je in België woont.  Hieronder zie je een overzicht van datingsites in Nederland. Hieronder zitten datingsites bij die echt werken. Je vindt er echte profielen en singles die op zoek zijn naar een relartie.

datingsites Nederland.

Meer dating tips.

Houd bovenstaande websites in de gaten voor meer datingtips. De ontwikkelingen bij online daten gaan razend snel.  Ook ouderen gaan steeds meer online daten.
 
Geplaatst door: Webmaster op 11:45
Geen reacties
donderdag 21 december 2017
Groot vakantiehuis huren
Tags: groepsreis singles, groepsverblijf, privacy, groot vakantiehuis huren
Groot vakantiehuis huren voor groepsreis singles.

Indien je een groepsreis voor singles gaat organiseren binnen Europa en je bent op zoek naar grote vakantiehuizen voor de overnachting dan biedt de website vakantiehuis-20-personen uitkomst. 
Via deze website kan je een groot vakantiehuis huren welke kan dienen als groepsverblijf. Bijvoorbeeld een groot vakantiehuis voor 20, 22 of 30 personen in Italië, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken of Portugal. 

Maar ook voor het huren van vakantiehuizen voor grote groepen in Nederland, België en Luxemburg.

Waar moet je op letten bij het reserveren van een groot vakantiehuis voor groepsreizen singles?

Een groot vakantiehuis welke bijvoorbeeld voor een familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend gehuurd wordt moet aan heel andere eisen voldoen dan een groot vakantiehuis in het kader van een groepsreis voor singles.  Dit komt met name omdat alleenstaanden die op reis gaan, veelal willen overnachten in een privé slaapkamer met eigen badkamer en toilet. Dat geldt al helemaal voor single groepsreizen voor 50, 55 en 60 plussers.
Daarnaast is volledige privacy erg belangrijk.  Iemand die alleenstaande is en ergens gaat overnachten, is meestal erg gesteld op de privacy. Een eigen tv op de slaapkamer en wifi kan al een pré zijn.

Gezamenlijke ruimte voor activiteiten ook belangrijk bij groot vakantiehuis groepsreizen singles.

Als een gezelschap voor een single reis uit bijvoorbeeld 15 of 20 pesonen bestaat, is het prettig als er een huiskamer of zaal is voor activiteiten. Tijdens de single groepsreizen wordt er wellicht muziek gedraaid en gedanst.  Het is dan ook prettig als een groot vakantiehuis of groepsverblijf over een zaal of huiskamer beschikt. Je vindt met name in Zeeland dergelijke vakantiehuizen.  Kijk maar eens naar de vakantiehuizen rond het Veerse Meer of de Oosterschelde.

Tips huren groot vakantiehuis.

Op zoek naar tips bij huren groot vakantiehuis of groepsverblijf??  In deze blog vind je veel tips en inspiratie.
Geplaatst door: Webmaster op 09:41
Geen reacties
zondag 3 december 2017
Single activiteiten
Tags: 55, 60 plus, single groepsreis, speeddaten, single activiteiten
Single activiteiten zijn leuke uitstapjes voor singles.

Ben je single en wil je in contact komen met singles van je eigen leeftijd?  Door het hele land worden leuke groeps uitstapjes voor singles georganiseerd.  Denk aan single activiteiten zoals samen wandelen, fietsen, zeilen, op wintersport gaan of speedaten.
Met bijna 3.000.000 singles in Nederland is er altijd wel een activiteit bij jou in de buurt.  Je hoeft dus  niet op een groepsreis voor singles te wachten voor een bepaalde single activiteit.

Single activiteiten per leeftijdsgroep.

Net zoals bij groepsreizen voor singles, worden de deelnemers die mee doen aan een bepaalde single activiteit ook ingedeeld naar leeftijdsgroep.  De meeste single activiteiten zijn echter gericht op singles 30, 40, 50, 55 en 60 plus. Met name de groep singles 55 en 60 plus groeit erg hard. Naar schatting zijn over 10 jaar meer dan 50 % van de alleenstaanden ouder dan 50 jaar.

Speeddaten.

Een fenoneem dat je steeds vaker ziet bij single activiteiten is speeddaten.  

Bij deze vorm van daten ontmoet je op een dag wel 10 tot 20 singles en met ieder van hen maak je 2 a 4 minuten kennis.  Dat is om een indruk te krijgen of er iemand bij zit met een klik en een goed gevoel.  Speeddaten is min of meer gericht op het krijgen van een relatie terwijl de meeste single activiteiten puur voor de ontspanning en gezelligheid bedoeld zijn. Overigens worden n binnen een single groepsreis ook activiteiten georgansieerd.  In die zin zijn groepsreizen voor singles echte actieve reizen. 
Geplaatst door: Webmaster op 06:47
Geen reacties
dinsdag 7 november 2017
Groepsreis wintersport singles
Tags: alleenstaanden, singles, groepsreis wintersport
Wintersportprogramma's groepsreizen singles nu beschikbaar.

Alleenstaanden die interesse hebben in een wintersport groepsreis, kunnen zich nu oriënteren op de leukste groepsreizen voor wintersport.  De meeste single reisorganisaties hebben hun wintersport programma voor de kerst, oud en nieuw en voorjaar 2018 al klaar. Bekende single wintersport reisorgaisaties die hun wintersport aanbod online hebben staan zijn Estivant, Kras, Bradly, Dynamic Holland, Mambo ( voor jongeren en jongvolwassenen), Crusj ( hoger opgeleide singles ) en Single Snow.  Deze gespecialiseerde reisorganisaties bieden een zeer uitgebreid programma wintersport groepsreizen voor singles aan, van bekende wintersport bestemmingen in Oostenrijk tot een verrassend ander type ski vakantie in Japan.

Hier vind je ons geselecteerde aanbod groepsreis wintersport singles.

Bij welke reisorganisatie je skivakantie boeken?

We kunnen ons voorstellen dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken uit de vele reisorganisaties die single wintersportreizen voor groepen aanbieden.  Jouw keuze is dan ook een persoonlijke keuze. In grote lijnen is ons advies, kies een reisorganisatie uit die als specialisatie single reizen heeft en hier veel ervaring in heeft. Single Snow, Estivant, Cirkel Reizen, enzovoort.  Het zijn allemaal goede keuzes als je deel wilt gaan nemen aan een single wintersport groepsreis .


Waar op te letten als je wintersport groepsreis boekt?

Er zijn wel een aantal aandachtspunten bij het beoordelen van reisorganisaties en hun reizen. Kijk bijvoorbeeld of een single reisorganisatie een ANVR lid is. Dat geeft een zekerheid.  Kijk wat de referenties zijn en revieuws op reizen. Dat geet een goed totaalbeeld welke je kan helpen bij je keuze. Ook belangrijk is om goed te onderzoeken of de gepresenteerde prijzen voor de reizen all in prijzen zijn, inclusief overnachting en ski passen of je bepaalde kosten nog zelf moet dragen. Kijk ook of de kosten van vervoer zoals vliegtickets inbegrepen zijn.

Geef je op bij een single reis met je eigen leeftijdsgroep.

Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij het boeken van een groepsreis wintersport voor alleenstaanden is de samenstelling van de groep ( mannen / vrouwen ) de de leeftijden.  Als je bijvoorbeeld een single van 30 jaar bent, ga je liever net mee met een single wintersport groepsreis voor 60 plussers!

Sluit een reisverzekering met wintersport dekking af.

Een punt van aandacht is toch wel een goede reisverzekering met wintersport dekking. Of je nu een wintersport groepsreis naar Oostenrijk, Italië, Zwitersland of Japan hebt geboekt, een reis- en annuleringsverzekering afsluiten is zeker verstandig.
Geplaatst door: Webmaster op 08:48
Geen reacties
woensdag 27 september 2017
Groepsreizen singles 55 plus
Tags: 55 plus, christelijke groepsreizen, effeweg.nl, goed idee, Kras Reizen, groepsreizen singles 50 plus

Waar kan je een alleenstaande groepsreis 55 plus boeken?

Groepsreizen singles 55 plus zijn groepsvakanties die bedoeld zijn voor alleenstaanden van 55 jaar en ouder. Er zijn 2 reisorganisaties in Nederland die er uit springen als je kijkt naar het aanbod alleenstaanden reizen 55 plus, dat zijn Kras Reizen en Effeweg.nl.
Je kunt bij Kras Reizen een groepsreis 55 plus boeken in het kader van een citytrip, wandelweekend, cruise, verre rondreis of andere reis. Bij Effeweg.nl kan je meedoen aan één van de georganiseerde groepsreizen voor 50, 55 en 60 plussers. Beroemd zijn de zogemaanden kerstreizen bij Effeweg.nl voor 50 en 55 plussers.


Goed Idee Reizen - Kerst
effeweg.nl - supervoordelige busreizen
Goed Idee, groepsreizen singles 50 en 55 plus met Christelijke achtergrond.

Daarnaast heb je nog Goed Idee Reizen welke bijzonder aantrekkelijke groepsreizen voor Christelijke Singles van 50 en 55 jaar en ouder organsiseert. Veel christelijke singles zijn ook op zoek naar een partner die Christen is.  Er zijn datingsites voor Christelijke vrijgezellen en vakantie sites. Christelijke groepsreizen voor singles die een leuke vakantie zoeken, vind je bij Goed Idee reizen. Zowel voor een busreis, rondreis of weekendje weg. Beroemd zijn de Israël Reizen van Goed Idee.


Wintersport groepsreizen singles 50 en 55 plus.

We worden steeds ouder en blijven langer actief. dat geldt ook voor winterporters. Steeds meer 50 en 55 plussers gaan op wintersport vakantie en boeken een goepsreis.
Voor single 50 en 55 plussers bestaan er wintersport groepsreizen. Een groep bestaat gemiddeld uit 18, 19, 20, 21 0f 22 personen en je vindt er gemakkelijk aansluiting.
Zie hier de wintersport groepsreizen singles.
Geplaatst door: Webmaster op 09:27
Geen reacties
maandag 21 augustus 2017
Uw fietsvakantie, e-bike en accu
Tags: accu laten resiveren, E-Bike, reserve accu kopen, fietsvakantie
Goed voorbereid op fietsvakantie uw e-bike: wat te doen met een slechte accu?

Wanneer u op fietsvakantie gaat met uw e-bike is het belangrijk dat de fiets, met name de accu, in goede conditie is. Over het algemeen legt u op vakantie dagelijks lange afstanden af en dan is het wel prettig als de actieradius groot genoeg is. Veel fietsers merken echter na 4-6 jaar dat de prestaties van hun fietsaccu sterk achteruit gaan. Dit is niet vreemd gezien het aantal laadcycli dat de batterij in die periode doorlopen heeft. Als gevolg van slijtage loopt de batterijcapaciteit en daarmee ook uw actieradius steeds verder terug.

Als u voor uw vakantie al merkt dat de batterij nog slechts een fractie van het oorspronkelijke aantal kilometers ondersteuning geeft, weet u dat het tijd is om actie te ondernemen. U heeft een aantal mogelijkheden:

1. Nieuwe accu kopen

Zeker wanneer de fietsaccu nog slechts 10-20 km ondersteuning geeft kunt u ervoor kiezen om een nieuwe accu aan te schaffen. Het voordeel is dat u bij wijze van spreken een dag voor de vakantie nog een nieuwe accu koopt en direct weer vele kilometers kunt afleggen. Verder geven de meeste fabrikanten weer opnieuw twee jaar garantie als u een nieuwe accu bestelt. Het nadeel van een nieuwe accu is dat u vaak een relatief hoge prijs betaalt, zeker wanneer u kiest voor een accu met meer vermogen. Daarbij worden veel accu’s van oudere fietsmodellen inmiddels niet meer geproduceerd.

2. Reserve accu kopen

Wanneer uw fietsaccu minder goed presteert maar wel nog een acceptabele actieradius (30-40 km) heeft, kunt u er ook voor kiezen om de accu te blijven gebruiken en een reserve accu aan te schaffen. Ondanks dat u per accu wellicht geen grote afstand meer kunt afleggen, is het mogelijk om beide accu’s af te wisselen, waardoor u toch een behoorlijke actieradius heeft. Deze optie heeft dezelfde voordelen en nadelen als de eerste optie, met het verschil dat u kunt kiezen voor een goedkopere accu met minder vermogen.

3. Accu laten reviseren

Ten slotte heeft u de mogelijkheid om de versleten accu te laten reviseren. Bij fietsaccu revisie worden de oude energiecellen uit de behuizing van de accu gehaald om vervolgens een nieuwe battery pack terug te plaatsen. Revisie heeft als belangrijk voordeel dat deze optie over het algemeen goedkoper is dan optie 1 en 2. Voor een kleine meerprijs kunt u bovendien voor meer vermogen kiezen. Het nadeel van reviseren is dat u de accu vaak minstens 1 tot 2 weken kwijt bent, waardoor u de fietsaccu ruim voor uw vakantie moet inleveren.

Beslis voor uzelf welke optie het beste bij uw situatie past en houd daarbij rekening met verschillende factoren zoals de leeftijd van de fiets, de actuele actieradius en het aantal kilometers dat u per dag aflegt. Als u de batterij meestal niet binnen één rit leegrijdt, is het bijvoorbeeld zonde om een extra grote accu aan te schaffen. Als u voor reviseren kiest is het ook belangrijk om alleen zaken te doen met een gespecialiseerd revisiebedrijf, waarbij u recht heeft op garantie.

Geplaatst door: Webmaster op 13:23
Geen reacties
dinsdag 15 augustus 2017
Vakantie voor singles en tips
Tags: alltours, met singles op vakantie, singles, vakantie als single
Hoe beleef je als single een leuke vakantie?

In de zomervakantie trekken veel gezin erop uit om enige tijd in een ander land door te brengen. Lekker met het gezin genieten van de zon en even de dagelijkse drukte achter je laten. Heerlijk toch? Maar wat als je geen partner hebt? Dan ga je waarschijnlijk ook niet op vakantie. Veel mensen vinden het namelijk niet prettig om alleen op vakantie te gaan. Alleen indien singles kinderen hebben, wil het nog wel eens voorkomen dat ze toch op vakantie gaan. Maar wanneer jij geen partner of kinderen hebt, kies je er waarschijnlijk voor om lekker dicht bij huis te blijven. Dat kan natuurlijk, maar dat is helemaal niet nodig. Je kunt als single namelijk ook prima op vakantie gaan naar het buitenland. En single reizen worden steeds populairder. Ben jij single en mag je graag op vakantie gaan? In onderstaande tekst vertellen wij je hoe je als single een leuke vakantie beleeft.

Geschikte bestemming vinden

Als single is het natuurlijk van belang dat je een leuke bestemming uitzoekt wanneer je alleen op vakantie gaat. Het is niet verstandig om te kiezen voor een verblijf dat ergens buitenaf ligt en waar het niet echt druk is. Als single ga je je dan waarschijnlijk alleen nog maar meer alleen voelen. Je doet er bij het boeken van je vakantie dan ook goed aan om een bestemming uit te zoeken waar veel toeristen komen. Op deze manier is het toch een stuk makkelijker om onder de mensen te komen en maak je waarschijnlijk sneller contact met andere vakantiegangers dan wanneer je met weinig mensen in een complex zit. En wie weet tref je nog wel meer singles aan waarmee jij tijdens je vakantie een aantal leuke dingen kunt gaan doen.

Trek erop uit

Als single is het natuurlijk niet leuk om de hele dag maar op je hotelkamer te blijven zitten als je op vakantie bent. Zo voel jij je namelijk ook heel erg alleen. Het is daarom ook beter om erop uit te trekken. Ga eens lekker op excursie of ga een dagje naar een grote stad. Hier vermaak jij je als single waarschijnlijk ook prima. Bovendien geeft een dergelijk uitstapje je een stuk minder het idee dat je helemaal alleen op vakantie bent. Als single is het dus van belang dat je je vooral niet teveel terugtrekt op je hotelkamer, maar dat je actie gaat ondernemen. Zo merk je snel genoeg dat het helemaal niet erg is om als single op vakantie te gaan.

Waar boek je een vakantie als single?

Wanneer jij je vakantie boekt bij een ‘gewone’ reisorganisatie zoals Alltours, is de kans

klein dat je  ook andere singels tegenkomt tijdens je vakantie. Lees de alltours ervaringen  maar eens op bijvoorbeeld nederlandreview. Je kunt echter ook een vakantie boeken bij een organisatie die gespecialiseerd is in singlereizen. Ben jij op zoek naar een dergelijke organisatie? Neem dan eens een kijkje bij D-tours . Deze organisatie biedt groepsreizen aan die speciaal gericht zijn op singles. Op deze manier ga jij dus met andere singles op vakantie. Tijdens je vakantie heerst er een ongedwongen sfeer en kun je tal van activiteiten ondernemen, zoals wandel- en fietsreizen, stedentrips en yoga. Je kunt bij D-tours een vakantie boeken in Europa, maar je kunt ook kiezen voor een verre reis. Lijkt het jou maar niets om als single met andere singles op vakantie te gaan? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een vakantie boeken bij Alltours. Hier vind je een groot aantal bestemmingen in verschillende landen. Je vindt hier dan ook vast en zeker een vakantie die bij jou past. 
Geplaatst door: Webmaster op 10:52
Geen reacties
vrijdag 5 mei 2017
een ouder groeps vakanties
Tags: een-ouder-vakantie.be, groepsreizen alleenstaande ouders
Wie een alleenstaande ouder is, kinderen heeft en op vakantie met de kinderen wil, kan overwegen een een ouder vakantie te boeken.  Eenoudervakanties zijn groepsreizen specifiek bedoeld voor single ouders en hun kinderen.  Het is dé manier om ongedwongen en met andere single ouders een groepsreis te boeken.

Als je meer informatie wilt over groepsreizen voor deze specifieke groep alleenstaande ouders, moet je eens kijken op de website een-ouder-vakantie.be
Daar vind je uitgebreide informatie over de reisorganisaties die deze alleenstaande ouder reizen aanbieden en hun aanbod.  Ook voor een last minute 1 ouder groepsreis.
Geplaatst door: Webmaster op 10:43
Geen reacties
woensdag 29 maart 2017
tweedehands kledingbeurs
Tags: kopen, verkopen, tweedehands kledingbeurs
Op zoek naar een leuk dagje uit met andere singles?
Bezoek eens een tweedehands kledingbeurs. de dag om andere singles te leren kennen die creativiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.
Kleding is meer dan imago. Kleding bepalen mede hoe anderen jou zien, hoe jij in het leven staat.
Door het kopen van tweedehands kleding, bijvoorbeeld op een 2e hands kledingbeurs, laat je zien dat je verder denkt dat nieuw, dat je je bewust van bepaalde zaken bent. Van het milieu bijvoorbeeld.

Kijk eens waar bij jou in de regio tweedehands kledingbeurzen zijn en ontmoet andere singles die ook interesse hebben in vernieuwing, een beter milieu.
Tweedehands kleding kan ook designerkleding zijn.  Je kunt van mooie en betaaldbare gebruikte kleding genieten. Oveigens is het ook mogelijk om zelf een stand op zo een kledingbeurs te huren en je nog mooie tweedehands kleding te verkopen.  Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er geen kleding in zijn garderobekast hangen die niet meer past of die je nooit meer draagt?
Geplaatst door: Webmaster op 08:21
Geen reacties
donderdag 23 maart 2017
Relatiebemiddeling voor 40, 50 en 60 plussers
Tags: 40plusrelatie, 50, 55 en 60 plus, single, relatiebemiddeling 40
Als je een 40, 50 of 60 plusser bent en op zoek bent naar een maatje of levenspartner, zijn er vele manieren om actief op zoek te gaan.  Het merendeel van de 40, 50 en 60 plussers die "zoekende is"schrijft zich in op een datingsite.  
Je hebt tegenwoordig datingsites die bedoeld zijn voor een bepaalde leeftijdsgroep, bijvoorbeeld 50 en 55 plussers.  Een datingsite heeft het grote voordeel dat je "op afstand" contacten kunt leggen met andere alleenstaanden maar het grote nadeel dat veel mensen die een profiel aanmaken op een datingsite, zich anders voordoen dan ze zijn en een "te rooskleurig beeld" van zichzelf schetsen.
Daarnaast zijn veel profielen op datingsites "oppervlakkig"en krijg je niet een echt beeld van iemand op afstand.
Dat wil uiteraard niet zeggen dat je je niet zou moeten inschrijven op een datinsgsite want er zijn ook talloze succesverhalen, zeker ook voor nieuwe vriendschappen.

Wie als 40, 50, 55 of 60 plusser echt op zoek wil gaan naar een "maatje" kan zich ook inschrijven bij één van de vele bureau's die zijn gespecialiseerd in relatiebemiddeling.  Daar hebben ze, behalve een uitgebreid bestand mensen die een partner zoeken, ook veel ervaring en kennis van zaken.  Door middel van een persoonlijke aanpak, kunnen relatiebureau's meestal wel de partner vinden die bij jou past.
Eén van de gespecialiseerde en meest gewaardeerde relatiebureau's voor 40, 50, 55 en 60 plussers is 40plusrelatie.nl
Een relatiebureau welke landelijk werkt, goed opgeleide en gemotiveerde consulenten heeft en met een persoonlijke aanpak veel succes boekt in het bij elkaar brengen van "relatiezoekenden"  Omdat 40plusrelatie het belang van haar klanten vooropstelt, veel tijd neemt om haar relaties te leren kennen en een uitgebreid netwerk heeft van relatiezoekenden, is de slagingskans redelijk tot vrij groot.  Veel 40, 50, 55 en 60 plussers in Nederland vonden via de persoonlijke relatiebemiddeling van 40plusrelatie een partner.  Zij namen de stap om actief op zoek te gaan naar die partner.
Ben jij een single 40, 50, 55 en 60 plusser en wil je ook actief op zoek naar jouw maatje?  Kijk eens op de website van 40plusrelatie.  Daar stellen de consulenten zich aan jou voor en krijg je een beter beeld en gevoel wat relatiebemiddeling voor je kan betekenen.  Geluk zit hem in kleine en grote zaken.
Geplaatst door: Webmaster op 10:41
Geen reacties
vrijdag 17 maart 2017
Kleding en kleuradvies voor singles
Tags: kleurenconsulente, make up advies, single, kleding en kleuradvies
Kleding en kleuradvies is iets wat steeds meer inkomt. Als je kleding draagt die bij jou past en ook nog eens met de juiste kleuren, voel je je prettiger en krijg je meer zelfvertrouwen.
Het is echter niet eenvoudig om zelf te kunnen bepalen welke kleuren en kleurencombinaties het beste bij jou passen.  Daar heb je hulp bij nodig.  Hetzelfde geldt voor kleuradvies kleding en de stijl die het beste bij je past.  Door een kleurenanalyse met als resultaat persoonlijk kleurenpaspoort, weet je precies welke kleurencombinaties jou het beste staan. Zeker als single is wat extra zelfvertrouwen van harte welkom.
Dat geldt ook voor de juiste make up en kledingstijl.

Kleuradvies kleding, stijladvies, make up advies kan je het beste overlaten aan een kleurenconsulente.
Bijvoorbeeld een image consulente die aangesloten is bij Colourmebeautyful.
Of je nu single bent of een levenspartner hebt, de juiste kleuren kunnen een verschil uitmaken.
Geplaatst door: Webmaster op 08:34
Geen reacties
vrijdag 17 februari 2017
wandelvakantie boeken
Tags: goedkope wandelschoenen, single wandelvakantie, leuke wandelvakantie
Ben je alleenstaand, sportief en op zoek naar een leuke vakantiebestemming?
Denk dan een aan een wandel vakantie als vakantiebestemming.

Er worden naar vele bestemmingen wandel vakanties voor groepen georganiseerd en daarnaast specifieke groeps wandelreizen voor singles.  Net zoals bij de gewone "singlereizen" worden de wandel reizen voor singles ingedeeld naar leeftijdsgroepen.  Dat heeft het voordeel dat je met leeftijdsgenoten wandelt en dat je dan meestal makkelijker met elkaar communiceert.  
Je kunt naar bijna iedere bestemming een leuke wandelvakantie boeken, ook naar bijzondere bestemmingen zoals Ijsland, Schotland of Costa Rica. Aan jou de keuze.  Een algemene wandelvakantie boeken of liever een groeps single reis vakantie.
Beide zijn een prima suggestie voor een invulling van jouw vakantie 2017.
En, als je een wandelvakantie boekt, vergeet dan niet goedkope wandelschoenen te kopen, bijvoorbeeld online bij wandelexoert.nl
Geplaatst door: Webmaster op 10:49
Geen reacties
zondag 22 januari 2017
Dynamic Holland, groepsreizen singles, ook Nederland
Tags: groepsreizen singles Nederland, vrijgezellen, Dynamic Holland
Eén van de gespecialiseerde reisorganisaties in groepsreizen singles is Dynamic Holland.  Groepsreizen voor singles in onder andere Ibiza, Tenerife, Kroatië, Oostenrijk, Portugal, Italië en in Nederland.
Het fijne van de vrijgezellen vakanties van Dynamic Holland is, dat ze zeer toegankelijk en betaalbaar zijn.  Met name actieve en hoger opgeleide singles zullen zich bij Dynamic Holland enorm thuis voelen. Wat dacht je van een single groeps zeilvakantie in Nederland, een wandelvakantie in Italië, een ski vakantie in Oostenrijk of culturele single groepseis in Portugal?

Gezellige groepsreizen met veel aandacht voor de groepssamenstellingen en individuele belangen en voorkeuren. Of je nu een vrijgezel bent van 30, 40 of 55 jaar, de single groepsreizen van Dynamic Holland zijn perfect voor de moderne en actieve vrijgezel van nu, ook voor 50 en 55 plussers.
Geplaatst door: Webmaster op 10:20
Geen reacties
zaterdag 7 januari 2017
single groepsreizen voor hoger opgeleiden
Tags: hoger opgeleiden, groepsreizen singles
Op deze website groepsreizen voor singles ( alleenstaanden ) vind je veel informatie en een groot aanbod groepsreizen singles.  Nieuw is dat er steeds meer groepsreizen komen voor singles met een hogere opleiding. Met een hogere opleiding wordt bedoeld een hbo plus opleiding zoals een universitaire studie.
Alleenstaanden met een universitaire opleiding hebben behoefte op deel te nemen aan groepsreizen en studiereizen met andere hoog opgeleiden.
Voor meer informatie" website single reizen voor hoger opgeleiden"
Geplaatst door: Webmaster op 07:34
Geen reacties
 
Groepsreizen, beste overzicht groeps rondreizen
Tags: rondreizen, groepsreizen overzicht
Wie een overzicht groepsreizen of rondreizen zoekt en niet per definitie de voorkeur geeft aan een single groepreis, kan zich het beste oriënteren via de startpagina groepsreizen.

Op deze startpagina vind je een groot, actueel en gevarieerd aanbod groepsreizen, rondreizen en groepsrondreizen.  Niet alleen vind je er groepsreizen per bus of auto maar vooral ook wandelreizen, fietsreizen, avontuurlijke reizen en verre reizen.
Wat dacht je van een wandel groepsreis in Andalusië, een safari groepsreis in Zuid-Afrika of een spirituele reis in India??  Het groepsreizen overzicht is overzichtelijk ingedeeld in landen en types groepsreizen.

Ook groepsreizen voor jongeren en 50 en 55 plussers.
Kortom, wie op zoek is naar een groepsreis of rondreis vindt deze op de startpagina groepsreizen.
Geplaatst door: Webmaster op 07:29
1 reactie
woensdag 28 december 2016
ski vakantie singles 2017
Tags: alleenstaanden skivakantie, single wintersport reisorganisaties
Wie single is en een ski vakantie in januari, februari of maart 2017 wil boeken, heeft tegenwoordig een grote keuze. Steeds meer single reisorganisaties hebben ook een groot aanbod skivakanties voor singles. Op de website single reizen hebben we op een speciale pagina wintersport singles, de bekendse wintersportreisorganisaties voor singles, 1 ouder gezinnen en alleenreizenden op een rij gezet.. Of je nu als alleenstaanden een ski groepsreis naar Canada wilt boeken of de voorkeur geeft aan een gezellige wintersportreis binnen Europa, er zijn voor alleenstaanden en alleengaanden vele wintersport groepsreizen.
Geplaatst door: Webmaster op 08:29
Geen reacties
dinsdag 27 december 2016
Yoga retreat Thailand boeken
Tags: spirituele vakantie Thailand, yoga retreat, Thailand
Ben je single en spiritueel ingesteld?
Houd je van yoga, wellness en avontuur?
Dan is het boeken van een yoga retreat wellicht voor jou een goed idee.
Bijvoorbeeld een yoga retreat in Thailand, het land voor een spirituele vakantie of yoga reis.  Yoga verbindt, yoga biedt nieuwe inzichten. Thailand heeft als vakantieland alles in zich voor een spirituele vakantie. Gezond eten, mediteren, yoga lessen en veel meer. Een ideale vakantie om andere spirituele singles te leren kennen. 
Thailand is meer dan een avontuurlijke vakantie
Geplaatst door: Webmaster op 08:39
Geen reacties
 
wellness weekend voor groep
Tags: groep, singles, wellness weekend
Als je een leuke vakantie als single wilt boeken, kan je je opgeven voor een single groepsreis. Je bent dan onderdeel van een leuke groep alleenstaanden en de hele reis wordt voor je georganiseerd. Nieuw zijn de zogenaamde wellness groepsreizen.
Hierbij overnacht je in de mooiste en meest luxe wellness hotels en tijdens je vakantie doe je gezamelijke activteiten. Ook voor een korte wellness vakantie een prima idee.  De zogenaamde wellness weekenden zijn geschikt voor groepen, singles, families, vrienden en een ieder die eens van een weekend met sauna en andere wellness wil genieten.
Kijk eens op de website wellness weekenden naar de vele aanbiedingen om als groep of individu een wellness vakantie te boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 08:34
Geen reacties
maandag 21 november 2016
Groepsreizen singles Zeeland
Tags: spirituele reizen, wellness weekenden, Zeeland, groepsreizen singles
Wij zijn van plan om leuke groepsreizen voor singles in Zeeland te organiseren. Denk hierbij aan wandelingen langs het strand, leuke wellness weekenden, actieve groepsreizen en spirituele reizen. Zeeland is de provincie met de schoonste stranden, prachtige wellness hotels en vele groepsaccommodaties.  Er is in Zeeland nog ruimte en frisse lucht. Bij het organiseren van groepsreizen in Zeeland staat gezelligheid voorop, ook voor een wandeling met andere singles voor één dag bijvoorbeeld.
Wie interesse heeft om mee te doen aan één van de groepsreizen voor singles in Zeeland, kan zijn of haar interesse kenbaar maken via het contactformulier.
Voor singles van alle leeftijden!!

De redactie van groepsreizen singles.

Zie ook:  website single reizen
Geplaatst door: Webmaster op 10:18
Geen reacties
dinsdag 1 november 2016
Kerstreizen voor singles
Tags: Kras Reizen, skivakantie singles, single reizen kerstmis 2016
Singles die met kerstmis erop uit willen, kunnen nu een single groepsreis via Kras Reizen boeken.
Kras Reizen is dé specialist in single reizen met kerstmis.

Je kunt kiezen uit tientallen kerstreizen voor singles waaronder citytrips, verre reizen, rondreizen en wintersport vakanties. Boek nu bijvoorbeeld een skivakantie in Sauerland of Oostenrijk met Kras Reizen en ontdek hoe gezellig single reizen met kerstmis kunnen zijn.

Behalve Kras Reizen zijn er nog meer reisorganisaties die met Kerstmis single reizen organiseren.

Hier vind je de single reizen van Kras kerstmis 2016
Geplaatst door: Webmaster op 07:39
Geen reacties
donderdag 22 september 2016
Detox vakanties
Tags: groepsreizen, Puur en Kuur, yoga weekend, detox vakanties
Detox vakanties zijn vakanties om te ontgiften en af te vallen. Deze groepsreizen of indivuele gezondheids vakanties zijn ook geschikt voor singles.
Zo organiseert Puur en Kuur ook yoga en detoxreizen voor singles in onder andere Nederland, België, Spanje en Ibiza. De groepen zijn tussen de 10 en 14 personen en er is veel plezier voor ontspanning en meditatie.
Geschikt voor singles die een groepsreis leuk vinden en aan hun gezondheid willen werken.
Ook een yoga weekend voor singles kan gecombineerd worden met een detox of afval vakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 08:29
Geen reacties
zondag 11 september 2016
Idee├źn alleenstaande reizen
Tags: alleenstaande reizen
Behoefte aan ideeën om alleen op reis te gaan?  Niet met een groepsreis maar individueel?
Op alleenstaande reizen vind je veel ideeën om alleen op reis te gaan, bijvoorbeeld om een cruise te boeken, actieve vakantie of skivakantie. Alleenstaande reizen zijn er voor alle alleenstaanden. of je ni 20, 40, 55+ of ouder bent, als alleenstaande hoef je niet alleen te zijn tijdens je vakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 07:21
Geen reacties
zondag 14 augustus 2016
Alleenstaande ouders op vakantie
Tags: alleenstaande ouder vakantie, singlereis
Alleenstaande ouders die op vakantie willen, kunnen zich natuurlijk aansluiten bij een georganiseerde singlereis of groepsreis. Het probleem is echter dat bij georganiseerde groepsreizen voor singles de kinderen meestal niet toegelaten kunnen worden. Het zijn vakanties voor volwassenen en niet voor hun kinderen.
Daarom hebben een aantal reisorganisaties alleenstaande ouder vakanties ontwikkeld, Dit zijn georganiseerde singelreizen waarbij de deelnemers ouders én hun kinderen zijn. Plezier voor iedereen dus. Daar komt bij dat een alleenstaande ouder vakantie nog een voordeel biedt. De kinderen worden tijdens zo een 1 ouder vakantie lekker beziggehouden en doen met een recreatie team de leukste dingen. Alleenstaande ouder vakanties zijn vaak kampeervakanties maar het is ook mogelijk een luxe alleenstaande ouder vakantie te boeken en te verblijven in een luxe villa met privé zwembad. Zo zie je maar weer, aaniedereen is gedacht
Geplaatst door: Webmaster op 11:03
Geen reacties
vrijdag 12 augustus 2016
Yoga weekend voor singles
Tags: groepsreizen singles, single weekend, yoga weekend
Veel groepsreizen voor singles hebben een georganiseerd programma, bijvoorbeeld zeilen, wintersport, wandelen of fietsen. Leuke activiteiten voor groepen. Betrekkelijk onbekend zijn de yoga weekenden voor singles. Een yoga weekend is een bijzondere manier om met gelijkgestemde singles in contact te komen. Of je nu 20, 50, 60 of 35 bent, een yoga single weekend is geschikt voor alle singles die van yoga houden of kennis willen maken met yoga. Je vindt informatie over jouw favoriete yoga weekend op de nieuwe site yoga weekend.com.  Deze website zal ook gevuld gaan worden met yoga groepsreizen voor singles.
Geplaatst door: Webmaster op 18:18
Geen reacties
donderdag 28 juli 2016
Eerste blog bericht groepsreizen singles
Tags: groepsreizen voor singles, Nederland, zeilvakantie Zeeland
Groepsreizen voor singles zijn in.
Tegenwoordig worden er honderden groepsreizen georganiseerd waar singles zeer welkom zijn.
Groepsreizen voor singles hebben vaak verre bestemmingen zoals Zuid-Afrika, India, Nepal, Costa Rica of Sri Lanka maar ook dicht bij huis kan je met andere singles en veel plezier een groepsreis boeken.
Voor diegenen die in Nederland willen blijven. Je vindt de leukste groepsreizen voor singles in Nederland, wat dacht je van een zeilvakantie in Zeeland, een wandelvakantie in Brabant of een fietsreis in Zuid-Limburg?
Wij zijn benieuwd of je een leuke ervaring hebt met een single groepsreis.
Je kunt deze, als je wilt, deze reiservaring met andere singles via deze blog delen.
Geplaatst door: Webmaster op 14:25
Geen reacties