Aktivatours, fietsvakanties fitte singlesAktivatours is een Nederlandse reisorganisatie welke onder andere gespecialiseerd is in fietsvakanties voor singles. Deze single groepsreis fietsvakanties zijn vooral geschikt voor sportieve singles die in een redelijke tot goede conditie zijn. En er is volop keuze in single fietsreizen bij Aktiva Tours. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een fietsvakantie voor singles in Toscane, de Algarve, Schotland of Wales. Deze fietsvakanties hebben een avontuurlijk karakter en zijn qua zwaarte ingedeeld in 3 klasses, 1, 2 en 3. Als je dus inschrijft op een bepaalde single fietsvakantie groepsreis van Aktivatours weet je zeker dat jouw medereisgenoten ook sportieve singles zijn en van lange ( of korte ) fietstochten houden. Kijk nu binnen het aanbod fiets groepsreizen singles van Aktivatours hoe jouw ideale fietsvakantie er uit kan zien.

Single fietsvakanties Aktiva Tours

Fietsvakantie voor sportieve singles.
Fietsvakanties en met name groeps fiets vakanties zijn zéér in bij sportieve singles. Er zijn single fietsvakanties op alle niveau's. Of je nu een goed getrainde fietser bent of een 8 a 10 km in je eigen tempo wilt fietsen, er zijn altijd wel groepsvakanties voor singles die aansluiten bij jouw fietstalent. Er zijn ook fiets groepsreizen voor 50 plussers en senioren, al of niet in combinatie met bijvoorbeeld een wandelvakantie of stedentrip. Op deze pagina vind je reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in fietsvakanties voor groepen én single fietsvakanties. Kijk nu welke single groepsreis het beste bij jouw vakantieplannen past. Ook voor een fietsweekend met singles.

Estivant Vakanties, fietsvakanties voor singles


Estivant.nl

Met leuke singles op fietsvakantie?
De single vakantie specialist Estivant, heeft ook prachtige fietsvakanties voor singles. Ook een speciaal vakantieprogramma voor eenoudergezinnen. De kids kunnen ook meedoen aan deze leuke fietsvakanties. Wat de fiets groepsreizen van Estivant zo speciaal maakt, dat er vakantie wordt gevierd met gelijkgestemden, de fietsroutes zeer speciaal zijn en de reisleiding deskundig en betrokken. Niet voor niets is Estivant al meer dan 15 jaar de toonaangevende reisorganisatie in single reizen en vakanties voor eenoudergezinnen. Bij Estivant vallen de single fietsvakanties in de categorie"actief". Het zijn dus vooral fietsvakanties voor actieve singles. Je kunt bij Estivant onder andere kiezen voor een single fietsvakantie in de Pyreneën ( Frankrijk ), in de Alpen of Italië. Kijk nu binnen het aanbod active single reizen van Estivant naar de voor jou perfecte groepsreis wandelen, fietsen of een andere actieve vakantie zoals een avontuurlijke ontdekkingsreis in Zweden.


Kras Reizen, de leukste fietsvakanties voor singlesKras Reizen organiseert de leukste groepsreizen op de fiets voor singles. Daarnaast vele andere soorten singlereizen zoals wandelvakanties en stedentrips. Wat het fiesten betreft, zo kan je als single deelnemen aan en fietsvakantie op de Veluwe, in het gezellige Noord-Brabant, in Groningen en Drenthe en in Valkenburg naar Maastricht. Ontzettend leuke groepsreizen voor singles. En voor alle leeftijden, of je nu een single ben van 30, 40 of 60, er is voor iedere fietsvakantie een passende leeftijdsgroep. Dus ook voor jongeren, 50 plussers en senioren. Kras Reizen organiseert niet alleen fiets groepsreizen voor singles in Nederland maar ook in bijvoorbeeld Frankrijk en Groot Brittannië. Prachtige single fietsvakanties tegen zéér betaalbare prijzen. En altijd met de leukste groepen. Wie gaat er mee op fietsvakantie?

Kras Reizen single fietsvakanties

Overzicht fietsvakanties

Fietsvakantie boeken en behoeft aan méér informatie?

Als je een compleet overzicht wilt van reisorganisaties die fietsvakanties organiseren, moet je de website van duurzaam toerisme eens bezoeken.  Daar vind je veel informatie over fiets- en wandelvakanties, bergsport vakanties, zeilvakanties, wellness vakanties, rondreizen en veel meer. Voor zowel een individuele fietsvakantie als een groepsvakantie.  Met fietsreizen aanbod voor singles.

Djoser. avontuurlijke fietsvakanties singlesWie aan verre en avontuurlijke fietsvakanties denkt, denkt aan Djoser.
Aan de fietsvakanties van Djoser doen veel singles mee en het zijn dan ook ideale vakanties voor een ieder die van fietsen houdt en gaar met een groep op stap gaat. De fiets groepsreizen van Djoser staan bekend om de variatie en duurzaam gehalte. Prachtige bestemmingen voor wat betreft de groeps fietsvakanties van Djoser zijn Marokko, Cuba, Vietnam, Thailand en Sardinië. Maar Djoser heeft veel meer bijzondere bestemmingen. Als je wilt weten hoe een bepaalde groep voor een fietsvakantie is samengesteld, kan je dat bij Djoser opvragen. Je kunt je dan aansluiten bij die groep die het beste past bij jouw vakantiebeleving. Zo weet je hoeveel singles en niet singles er in een bepaalde groepsreis van Djoser zitten en is er mogelijk een betere aansluiting.
Kijk nu binnen het programma fietsvakanties voor groepen van Djoser welke "single"fietsvakantie groepsreis jou het meeste aanspreekt.  Of vraag de brochure op voor het complete programma groepsreizen van Djoser.

Overzicht Djoser Fietsvakanties