De leukste single reizen voor 50 plussers

Bent u 50 plusser en op zoek naar een leuke single reis?

Er is tegenwoordig een groot en gevarieerd aanbod single reizen voor 50 en 60 plussers. Alleen op vakantie gaan hoeft echt niet meer. Boek bijvoorbeeld een 50 plus busreis bij Effeweg, een stedentrip bij Kras Reizen of een culinaire 50 plus single reis bij Fox Reizen van de ANWB. Maar ook voor sportief aangelegde 50 plussers zijn er volop mogelijkheden, van een wandel- of fietsvakantie voor alleenstaande 50 plussers tot een wintersportvakantie zoals een ski vakantie. Voor chistelijke singles is er daarnaast nog Goed Idee Reizen welke onder andere bursreizen, bijbelreizen, stedentrips en verre reizen voor christelijke 50 plussers organiseren. Volop keuze dus, ook voor wat betreft kerstreizen, het hemelvaartweekend of een ander lang weekend.

Kijk nu bij de single reizen voor 50 en 60 plussers aanbieders hieronder vemeld welke mogelijkheden er als senior single allemaal zijn om met andere singles | alleenstaanden op reis te gaan.

Effeweg, goedkope uitstapjes voor singles 50 plus

Effeweg, de leukste single reizen voor 50 en 60 plussers.Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!


Indien u 50 plusser bent en er af en toe een weekendje tussen uit zou willen met andere singles, is de reisorganisatie Effeweg.nl wellicht ook voor u een uitkomst. Effeweg biedt georganiseerde busreizen, stedentrips, cruises en kerstreizen aan naar populaire bestemmingen. Deze georganiseerde groepsreizen zijn zeer geschikt voor singles in de leeftijdscategorie 50 jaar en ouder. Ook singles van 60 jaar en ouder reizen graag met Effeweg. Kenmerken van de Effeweg reizen zijn, goedkoop, goed verzorgd en compleet. De single groepsreizen voor 50 plussers duren bij Effeweg.nl 5 tot 10 dagen, het is ook mogelijk om er bij Effeweg een lang weekend op uit te gaan. Kijk nu binnen het aanbod van deze ANVR en SGR reisorganisatie welke singlereizen voor senioren nog open staan voor inschrijving.

Kras, groot aanbod singlereizen 50, 60 plus


Waarom Kras Reizen de leukste groepsreizen voor 50 plus singles heeft.


Kras Reizen, van de ANWB, heeft een groot aanbod singlereizen in haar mooie reispakket. Flink wat van de reizen van Kras zijn geschikt voor singles van 50, 60 en ouder. Bij Kras worden de singlereizen ingedeeld per leeftijdsgroep. Er is bijvoorbeeld een single reisgroep van gemiddeld 40 tot 55 jaar en een groep voor senioren. Door het grote aantal singles welke een vakantie of korte reis bij Kras Reizen boeken, is er altijd wel een alleenstaanden reis welke geschikt is voor senioren en 50 plussers.

Zo zijn er bijvoorbeeld stedentrips naar Rome of Valencia, is er een kerstreis in Boedapest georganiseerd of een single zeilreis in Griekenland. Maar ook diegenen die op single wintersportreis willen, zich in willen schrijven voor een cruise of een verre reis willen maken, bijvoorbeeld naar India, Vietnam of Jordanië kunnen bij Kras Reizen prima terecht. Kras is er voor alle singles ( of alleenstaanden ). Zie voor cruises voor alleenstaanden onze website alleenstaande-reizen.com.  De vele single groepsreizen bij Kras welke geschikt zijn voor reizigers in de leeftijd van 40 tot 70 jaar, bieden ook veel perspectieven voor 50 plussers single reizen. U kunt bij Kras altijd de samenstelling van de groep opvragen, dan weet u zeker dat u zich aansluit bij de gewenste leeftijdsgroep 50 plus.

Goed Idee Reizen, reizen voor christelijke singles


50 Plus Reizen voor singles met een christelijke visie.

Goed Idee Reizen is één van de belangrijkste reisorganisaties op het gebied van vakanties en reizen voor christenen. Met name voor singles van 50 plus en ouder heeft Goed Idee Reizen een zeer aantrekklijk aanbod reizen en vakanties. Bij Goed Idee Reizen spreekt met van reizen voor alleengaanden. Goed Idee organiseert onder andere compleet verzorgde busreizen ( inclusief hotel en maaltijden ), vliegreizen, stedentrips en zonvakanties naar vele bestemmingen.

Ook zijn er voor 50 plus singles reizen naar Toscane, Bodrum ( Turkije ), Kroatië en vele andere bestemmingen. Maar ook Corfu en Tirol staan op het programma. En wie geen behoefte heeft aan verre bestemmingen, ook in Nederland worden 50 plus single reizen door Goed Idee Reize georganiseerd. Zoals een alleengaanden reis van 5 dagen in Zuid-Limburg. Kijk nu binnen het aanbod van Goed Idee Reizen, de christelijke reisorganisatie voor single 50 plussers, welke aantrekkelijk alleenstaande reizen nog openstaan voor inschrijving.

Estivant, single reizen 45 tot 65 jaar


Estivant.nl

 is 100 % gespecialiseerd in single reizen 45, 50, 60 plus en vakanties voor eenoudergezinnen. Omdat Estivant met verschillende leeftijdsgroepen ten aanzien van haar single reizen werkt en ook een leeftijdsgroep heeft van gemiddeld 40 tot 65 jaar, is er bij Estivant altijd wel een single groep welke geschikt is voor 50 plussers. Estivant organiseert 50 plus single reizen in bijvoorbeeld de zomervakantie, hersftvakantie, kerstvakantie, hemelvaart en andere speciale feestdagen. Daarnaast is het bij Estivant ook mogelijk om deel te nemen aan een wintersport vakantie voor singles, ook voor actieve 50 plussers. Maar ook genieten van een luxe single vakantei, bijvoorbeeld in een hotel met privé zwenmbad is bij Estivant mogelijk. Kijk nu welke single reizen Estivant allemaal aanbiedt en schrijf u in bij die single groep die het best past bij 50 of 60 plussers.

Dating 50 Plus

Dating 50 plussers.

50 plus dating is daten voor 50, 55, 60 en 70 plussers.

De grootste groep alleenstaanden zijn de 50 en 55 plussers. De huidige generatie 50 plussers is best wel handig met computers en smartphones en het is dan ook niet verwonderlijk dat dating voor 50 plussers één van de meest actieve groep is op het gebied van online dating.

Onze schatting is dat 7 op de 10 50 plussers een relatie vinden via een datingsite.

Wellness weekend in Nederland boeken

Wellness vakanties zijn enorm in opkomst. Dat geldt ook voor wellness weekendenden in Nederland. Als je een wellness weekend in Nederland wilt boeken, zijn er vele mogelijkheden. Met meer dan 200 hotels met spa's en sauna's en diverse wellness centra met eigen bron in Nederland is er meer mogelijk dan je denkt. Een wellness reis is zeker ook geschikt als single reis voor 50 plussers. Ook voor groepsreizen. Het mineraalwater van de spa's bevat mineralen en de heerlijke temperatuur van dit water is goed voor reuma, stijfheid en vele kwalen.
Overigens is het boeken van een wellness hotel niet alleen iets voor 50 plussers. Wellness is van deze tijd en voor alle leeftijden. Omdat gezondheid een steeds belangrijker thema wordt, zie je dat steeds meer wellness hotels ook een binnen zwembad hebben en steeds meer over een eigen fitness ruimte beschikken. Wellness en gezondheid, een prima stel!