De leukste single reizen voor 50 plussers

Op zoek naar single reizen 50 plus? Bent u 50 plusser en op zoek naar een leuke single reis? Er is tegenwoordig een groot en gevarieerd aanbod single reizen voor 50 en 60 plussers. Alleen op vakantie gaan hoeft echt niet meer. Boek bijvoorbeeld een 50 plus single reis bij TUI, Natuurlijk Reizen, Sawadee of de ANWB.

TUI single groepsreizen

Single reizen 50 plus voor actieve vrijgezellen

Ook voor sportief aangelegde 50 plussers zijn er volop mogelijkheden, van een wandel- of fietsvakantie voor alleenstaande 50 plussers tot een wintersportvakantie zoals een ski vakantie. Zo kan je bij TUI ook een wandelweekend voor 50 plus singles boeken en zijn er ook mogelijkheden een skivakantie voor 50 plussers te boeken.


Kijk nu bij de single reizen voor 50 en 60 plussers aanbieders hieronder vermeld welke mogelijkheden er als senior single allemaal zijn om met andere singles/alleenstaanden op reis te gaan.

groepsreis 50 plus

goedidee reizen banner


fietsvakantie met groep singles

Single reis 50 plus bij Natuurlijk Reizen boeken

De reisorganisatie Natuurlijk Reizen organiseert het hele jaar door single reizen. Daar kan je ook als 50 plusser aan mee doen. Ook voor een single reis 50 plus in eigen land.

natuurlijk reizen singles banner

Estivant, single reizen 45 tot 65 jaar

Estivant is 100 % gespecialiseerd in single reizen 45, 50, 60 plus en vakanties voor eenoudergezinnen. Omdat Estivant met verschillende leeftijdsgroepen ten aanzien van haar single reizen werkt en ook een leeftijdsgroep heeft van gemiddeld 40 tot 65 jaar, is er bij Estivant altijd wel een single groep welke geschikt is voor 50 plussers. Estivant organiseert 50 plus single reizen in bijvoorbeeld de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, hemelvaart en andere speciale feestdagen.


Wintersport vakantie 50 plussers

Daarnaast is het bij Estivant ook mogelijk om deel te nemen aan een wintersport vakantie voor singles, ook voor actieve 50 plussers. Maar ook genieten van een luxe single vakantie, bijvoorbeeld in een hotel met privé zwembad is bij Estivant mogelijk. Kijk nu welke single reizen Estivant allemaal aanbiedt en schrijf u in bij die single groep die het best past bij 50 of 60 plussers.

Je vindt het unieke single aanbod van Estivant op de site single reis.com.  Single reizen voor alle leeftijden en alle bestemmingen.


single groepsreis zonvakantie

Wellness weekend in Nederland boeken

Wellness vakanties zijn enorm in opkomst. Dat geldt ook voor wellness weekendenden in Nederland. Als je eenwellness weekend in Nederlandwilt boeken, zijn er vele mogelijkheden. Met meer dan 200 hotels met spa’s en sauna’s en diverse wellness centra met eigen bron in Nederland is er meer mogelijk dan je denkt. Een wellness reis is zeker ook geschikt als single reis voor 50 plussers. Ook voor groepsreizen. Het mineraalwater van de spa’s bevat mineralen en de heerlijke temperatuur van dit water is goed voor reuma, stijfheid en vele kwalen.


Overigens is het boeken van eenwellness hotelniet alleen iets voor 50 plussers. Wellness is van deze tijd en voor alle leeftijden. Omdat gezondheid een steeds belangrijker thema wordt, zie je dat steeds meer wellness hotels ook een binnen zwembad hebben en steeds meer over een eigen fitness ruimte beschikken. Wellness en gezondheid, een prima stel!

wellness vakantie banner

Dating 50 Plus

Dating 50 plussers. 50 plus dating is daten voor 50, 55, 60 en 70 plussers. De grootste groep alleenstaanden zijn de 50 en 55 plussers. De huidige generatie 50 plussers is best wel handig met computers en smartphones en het is dan ook niet verwonderlijk dat dating voor 50 plussers één van de meest actieve groep is op het gebied van online dating. Onze schatting is dat 7 op de 10 50 plussers een relatie vinden via een datingsite.


wandelvakantie groepsreizen

Vakantiehuis Zeeland voor 12, 14 tot 16 personen huren.

Groot vakantiehuis huren voor een single groepsreis Zeeland. Heb je een single groepsreis georganiseerd en ben je op zoek naar een vakantiehuis Zeeland voor 14, 16, 18 of 20 personen? Op de website vakantiehuis-zeeland.be vind je het allergrootste aanbod vakantiehuizen en groepsverblijven in Zeeland. Met aantrekkelijke badplaatsen als Renesse, Burg Haamstede, Kamperland, Cadzand-Bad en Vrouwenpolder heeft Zeeland de toerist veel te bieden, Van watersport vakanties tot single wandelweekenden. Vind hier je vakantiehuis Zeeland 14 tot 20 personen


TUI Wandelvakantie Nederland banner