De leukste single vakanties





Single vakantie?

Jaarlijks gaan er duizenden singles alleen of met een groep op vakantie. Single vakanties zijn in. Op deze website vind je de leukste single vakanties. Ook voor groepen. Bijvoorbeeld single vakanties in Nederland, De Ardennen, Portugal, Griekenland, Spanje of Italië. Of single vakanties naar verre bestemmingen zoals India, Nepal, Sri Lanka, China, Costa Rica, Zuid-Afrika of Japan. 
Welk type single vakantie je ook zoekt en naar welk vakantieland, je vindt de leukste single vakanties hier. Ook leuke vakanties voor eenoudergezinnen, zowel alleenstaande papa's als mama's.  Kijk nu binnen het aanbod single vakanties welke jou het leukst lijkt en boek een onspannen en spannende vakantie.

Overzicht single vakanties en reizen

Boek je single vakantie bij een single reis specialist

De grootste kans om een echt leuke single vakantie te boeken, is dit te doen bij een single vakanties specialist.

De single vakantie specialisten zijn: 

Estivant,

Cirkel Vakanties,

Fox Reizen van de ANWB 

Shoestring, verre en avontuurlijke single vakanties

en Kras Reizen.
Voor bijvoorbeeld een fietsvakantie, wandelvakantie, stedentrip, strandvakantie of zeilvakantie.
Bij deze gerenommeerde reisorganisaties kan je ook verre reizen en single wintersportvakanties boeken.

Kortom, voor de leukste singlevakanties bekijk je de programma's van bovenstaande reisorganisaties. Je slaagt hier gegarandeerd! Voor singles van alle leeftijden, van 18 tot 100 jaar.

Single vakantie wintersport




Wintersport is één activiteit die favoriet is bij veel singles.
Als je zin hebt in een wintersport vakantie, kan je een chalet of appartement in een wintersport gebied in bijvoorbeeld Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland huren en zelf je wintersport vakantie organsiseren.

Als je echter behoefte hebt aan prettig gezelschap, is het misschien wel een goed plan om deel te nemen aan een single groepsreis wintersport.

Eén van de single wintersport reisorganisaties die absoluut "top" is, is Single Snow.
Duizenden vrijgezellen hebben al met veel plezier hun wintersport groepsvakantie bij Single Snow geboekt.

Christelijke single vakanties

Als je single, 50 plus bent en Christen, is een Christelijke single vakantie van Goed Idee Reizen wellicht wat voor jou. Goed Idee Reizen is dé specialist in Christelijke single vakanties en met name 50 plussers gaan graag met deze reisorganisatie op pad. Welk type single vakantie je ook wilt boeken, je kunt met Goed Idee Reizen alle vakanties op, van wandelvakanties tot cruises, van bijbelreizen tot avontuurlijke reizen.

Kijk nu binnen het aanbod Christelijke single vakanties van Goed Idee Reizen welke vakantie jou het meeste aanspreekt. Een leuke vakantie met andere christenen is dichterbij dan je denkt.

Het geheim van leuke single vakanties

Wat is nu het geheim van een leuke single vakantie?  Heel simpel, op de eerste plaats boek een single vakantie met reisgenoten van je eigen leeftijd. Ten tweede, kies een single reis die je echt leuk vindt en geef liever wat meer geld uit voor een echt leuke vakantie dan een "uitgeklede single reis".
Belangrijker is misschien wel dat je niet al te hoge verwachtingen hebt ten aanzien van nieuwe vriendschappen en eventueel een relatie. Dan kan het alleen maar meevallen!
En tenslotte, boek een single vakantie bij een single reis specialist, die weten hoe ze single vakanties leuk kunnen maken.