Verre groepsreizen avontuurlijke singles

Heb je zin om met andere singles een verre groepsreis te maken? Bijvoorbeeld een avontuurlijke groepsreis naar Sri Lanka, India, Nepal, Vietnam of China? Samen is gezelliger dan alleen. En bij veel verre groepsreizen voor singles heb je veel individuele vrijheid zodat je veel samen leuke dingen kunt doen en ontdekken maar ook je eigen programma kunt volgen. Wat de verre reizen betreft, zijn er een aantal reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in single reizen en specifiek groepsreizen. Single reizen voor iedere leeftijdsgroep, of je nu 20, 30, 40, 50 of 60+ bent, er zijn voor iedere leeftijdsgroep passende single groepsreizen. Je vindt de leukste single groepseizen onder andere bij Fox Reizen, Kras, Mambo, Peter Langhout Reizen, Djoser, Sawadee en Shoestring. Als je je specifiek op deze reisorganisaties richt, vind je vast en zeker de voor jou perfecte verre single groepsreis. Hieronder per reisorganisatie meer informatie over hun aanbod verre groepsreizen voor singles.

Sawadee, meer dan 20 verre single groepsreizen


Sawadee is met recht een specialist in single groepsreizen te noemen. Vooral maatschappij bewuste singles reizen graag met Sawadee. En Sawadee heeft voor alle leeftijdsgroepen singlereizen. Of je nu een Sawadee single verre groepsreis naar Indonesië, Nieuw-Zeeland, Peru, Sri Lanka of Thailand wilt boeken, Sawadee biedt voor bijna alle verre bestemmingen ( sinds 1983 ) specifieke single groepsreizen aan. Maar ook als je wat dichter bij huis wilt blijven, bijvoorbeeld Andalusië, Marokko of Madeira als vakantiebestemming verkiest, zijn er op het gebied van single reizen bij Sawadee uitgebreide mogelijkheden. Ook als je een thema reis wilt maken met andere singles, bijvoorbeeld een safarireis, festivalreis of wandelreis. Ga nu naar het aanbod single groepsreizen van Sawadee en ondek waarom zo veel andere singles de groepsreizen van Sawadee zo positief waarderen. 

Shoestring, single groepsreis boeken met gelijkgestemde reisgenotenShoestring - Singlereizen Ook Shoestring is gespecialiseerd in verre groepsreizen voor singles. Niet alleen wandelreizen en natuurreizen maar ook avontuurlijke reizen zoals safari's. En het aanbod groepsreizen voor singles is zelfs nog groter dan dat van Sawadee. Hierbij besteedt men extra aandacht aan de groepsamenstellingen. Belangrijk omdat het plezier wat je aan een groepsreis voor singles beleeft, mede afhankelijk is van de samenstelling van de groep en de klik met je medereisgenoten. Bij Shoestring kan je een verre reis maken naar bijvoorbeeld Noord India, Nepal of Ethiopïe maar er zijn ook veel mogelijkheden voor een korte single groepsreis, bijvoorbeeld een 8-daagse reis naar Marokko of Jordanië. Ook voor een wandelvakantie of culturele reis. En je boekt al een 15 daagse single groepsreis naar bijvoorbeeld Turkije  of India om en nabij de 1.000 euro. Als je een interessante, ontspannende en relatief goedkope groepsreis met andere, gelijkgestemde, singles wilt maken, heeft Shoestring ook voor jou de ideale reis in petto!

Fox, betaalbare groepsreizen voor singlesFox Reizen, een onderdeel van de ANWB, heeft een groot aanbod groepsreizen voor singles. Met name het aanbod groepsreizen naar verre bestemmingen is groot. De Fox single groepsreizen zijn niet alleen betaalbaar maar worden ook met veel zorg samengesteld. Zo biedt Fox Reizen bijvoorbeeld een 16 daagse, compleet verzorgde, single groepsreis naar Cuba aan, wordt de 15 daagse single reis naar Thailand zeer geroemd en scoort de 8 daagse single groepsreis Duizend en één acht in Jordanië maar lieftst een 9,1. Of je nu natuurliefhebber, avonturier of strandliefhebber bent, bij Fox Reizen is het aanbod single groepsreizen zo groot en gevarierd dat er voor iedere single zeker een aantrekkelijke verre reis bij zit. Ook voor de sportieve single. En voor de avonturiers, ook de safari single groepsreis in Zuid-Afrika scoort zéér hoog. Boek nu een fantastische en betaalbare single groepsreis bij Fox. Of kijk eens op het Fox forum voor singles. Je kunt ook al voor 2017 boeken!

Kras, meer dan 100 single groepsreizenSingle groepsreizen van Kras.
Ook Kras, bekend van onder andere de luxe cruises, busreizen, stedentrips, zonvakanties en wintersport vakanties, heeft een groot aanbod single groepseizen. Maar liefst 116 ( per juni 2016) Daaronder ook wandel- en fietsvakanties in Nederland, België, Frankrijk en Italië. Ook in de categorie verre reizen voor 40 + en 50 + single reizen is Kras groot. Niet alleen naar verre bestemmingen zoals India of Nepal maar ook als landen als Portugal, Italië, Engeland en Spanje. De verre reizen van Kras zijn zeer geschikt voor alleenstaanden. Bij Kras Reizen worden de single groepsreizen en alleenstaande reizen  onderverdeeld in leeftijds categoriën, alle leeftijden, 30 tot 45 jaar en 40 tot 55 jaar en ouder. Maar ook voor senioren zijn er bij Kras meerdere mogelijkheden om samen op vakantie te gaan. Zo ontstaan er, qua leeftijd, gelijkgestemde groepen en dat is wel zo prettig. Omdat het aanbod single groepsreizen bij Kras Reizen zo groot is, ook als het om verre bestemmingen gaat, vindt u altijd wel een passende singlereis naar een verre bestemming of dichtbij. Maar ook in Nederland kunt u via Kras deelnemen aan een leuke single groepsreis, bijvoorbeeld een zeilvakantie in Zeeland, een single wandelweekend op de Loonse- en Drunense Duinen of een fietsweekend voor singles op de Veluwe.

Effe weg, singlereizen voor senioren in EuropaEffeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer! Wie, als senior of 50 plusser, een goed verzorgde singlereis zoekt en niet al te veel voor zo een reis wilt betalen, heeft aan single reizen Effe Weg een goede partij. Effeweg verzorgt goedkope single groepsreizen voor ouderen en senioren. Hierbij staat de gezelligheid voorop. Het is mogelijk een als 50 plusser of 60 plusser bij Effeweg bijvoorbeeld een single groepsreis naar Duitsland, Kroatië of Italië te boeken. Het gaat hier om luxe busreizen waarbij het vervoer per comfortabele touringcars plaatsvindt en er overnacht wordt in goede hotels. De single groepsreizen van Effeweg.nl vallen misschien niet in de categorie verre single groepsreizen maar zijn voor senioren meer dan de moeite waard. Voor minder dan 400 euro kunt u al een ouderen single reis bij EffeWeg boeken.

Be More jongerenreizen en groepsreizen

Reizen die je laten ontdekken! Wil je het lokale leven écht leren kennen? Combineer vrijwilligerswerk met onvergetelijke excursies en ga mee op een 2-weekse groepsreis! Ontdek de wereld en kies een land in Azië, Afrika, Midden-Amerika of Zuid-Amerika. Ondersteun bij Engelse les op een school, help bij het aanleggen van een groentetuin of leer straatkinderen nieuwe vaardigheden. Wandel naar Machu Picchu, zwem met walvishaaien of spot wildflife in Afrika.

Be More wilt jou laten zien, voelen, proeven, ruiken en vooral laten ervaren hoe de wereld er uitziet buiten de voor jou bekende grenzen. Je leert het land écht kennen doordat je onderdeel bent van het lokale leven. Wil je een avontuur om nooit meer te vergeten, twijfel niet en neem een kijkje op de website van Be More.