Groepsreizen singles wandelen

Wandelgroepsreizen alleenstaanden 2024. Boek je wandel groepsreis singles 2024 hier. Wandelgroepsreizen voor alleenstaanden binnen en buiten Europa. Uitsluitend deelname voor vrijgezellen. Deze alleenstaanden groepsreizen zijn geschikt voor alle leeftijden. Je kunt dus ook als 20er of 55 plusser aan zo een actieve groepsreis deelnemen.


Voor singles die het leuk vinden te wandelen in een groep.

Houd je van wandelen en lijkt het je leuk om met andere singles een groepsreis te maken waarbij wandelen centraal staat? De reisorganisaties op deze pagina zijn gespecialiseerd in wandelvakanties voor singles. In deze single groepsreizen staat met een gelijkgestemde groep wandelen centraal.

natuurlijk reizen singles banner

Hierbij gaat het niet alleen om verre wandel groepsreizen voor singles, bijvoorbeeld naar Azië of Zuid-Afrika,  maar ook om wandelvakanties dichter bij huis, bijvoorbeeld in Nederland, de Ardennen, Duitsland, Frankrijk of Italië.
 


wandelvakantie selfie

Gezelligheid staat bij deze wandel groepsreizen singles centraal

Ook bij wandelgroepsreizen voor singles staat gezelligheid voorop. Nieuwe vrienden maken en een fijne tijd hebben, daar gaat het voornamelijk om. Kijk nu op deze pagina of je een wandel groepsreis voor singles vindt, die jou aanspreekt. Jouw wandelvakantie komt zo lekker dichtbij!


single hike en bike banner

Shoestring, groot aanbod wandel groepsreizen singles

Wandel groepsreis bij Shoestring boeken?
Shoestring heeft een groot en uniek aanbod single reizen in haar reisprogramma opgenomen. Verre reizen naar ook dichter bij huis. In bijna alle single groepsreizen van Shoestring zijn wandelingen opgenomen, in de ene reis wat meer dan de andere. Je kunt bij Shoestring bijvoorbeeld wandel- en actieve single vakanties boeken naar bestemmingen zoals Thailand, India, Japan, China of Ethiopië maar ook heerlijk vakantie gaan vieren met andere singles in Turkije, Marokko, Letland of Litouwen.


Je kunt kiezen voor een korte single wandelreis maar ook 3 of 4 weken gaan reizen. Bij Shoestring reizen vooral singles die van avontuur, cultuur en natuur houden. Je vindt er singles van alle leeftijden, mannen en vrouwen. Tijdens de single groepsvakanties van Shoestring heb je veel individuele vrijheid. Daarnaast heeft Shoestring altijd een aantal aantrekkelijk geprijsde single groepsreizen in haar pakket. Voor minder dan 1.000 euro boek je bij Shoestring een single wandel groepsvakantie. Een single groepsreis kan ook goedkoop!

Single reizen van Shoestring


Groepswandel vakantie jongeren

Wandel groepsreis als jongere boeken? Ben je single en een jongere of jongvolwassenen, houd je van sportieve vakanties vieren en misschien wel van wandelen?  Boek dan een wandelvakantie met leeftijdsgenoten, bijvoorbeeld een wandel- en culturele vakantie in Frankrijk, Marokko, Portugal of Griekenland. Met een groepswandelvakantie voor jongeren wordt gezelligheid en sportiviteit gecombineerd. Je wandelt door de mooiste gebieden met gelijkgestemden. Voor overnachting en bagagevervoer wordt gezorgd.

TUI Wandelweekend Singles banner

Deze wandelvakanties zijn voor alleenstaande of alleenreizende jongeren van 18 tot en met 29 jaar en voor jongvolwassenen van 29 tot 35 jaar. Er worden ook wandelvakanties in combinaties met activiteiten voor alleenstaande jongeren en jongvolwassenen georganiseerd. En wie als jongere een wandelweekend wil boeken, ook dat is mogelijk. Ook bergsportwandelen is mogelijk. Je moet dan wel wat wandelervaring en conditie hebben.


Inclusief overnachting en bagagevervoer

Bij de meeste wandel reizen voor jongeren en jongvolwassenen is bagagevervoer en overnachting geregeld. Je slaapt op een tweepersoonkamer maar er zijn ook genoeg actieve groepsreizen single voor jongeren te boeken waarbij je een eigen kamer hebt. Uiteraard kan je ook een compleet verzorgde single wandel groepsreis boeken met overnachting, ontbijt, diner en vervoer. Verder kan je ook zelf een vakantiehuis huren, bijvoorbeeld een last minute vakantiehuis in Frankrijk.  Je moet dan wel zelf je groeps wandelvakantie regelen.


Hier vind je wandelvakanties voor jongeren
 

wandelvakantie voor singles

Wandelen met Christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen

Single reizen voor 50 plussers.
Indien je het belangrijk vindt om met een Christelijk reisorganisatie te reizen en je wilt graag een wandelvakantie boeken met andere christelijke singles, is Goed Idee Reizen een goed idee. Goed Idee Reizen is één van de grootste christelijke reisorganisaties van Nederland. Vooral 50 plussers voelen zich goed thuis bij deze actieve, Christelijke reisorganisatie. Je kunt met Goed Idee Reizen een wandelvakantie voor Christelijke singles in Nederland boeken, bijvoorbeeld een wandelweekend in Putten.
 


groepsreis wandelvakantie

Maar ook tijdens de buitenlandse reizen van Goed Idee wordt er veel gewandeld. Goed Idee organiseert single reizen voor Christenen in onder andere Italië, Malta, Spanje, Tirol, Kroatië en Turkije. Ook voor bijvoorbeeld een strandvakantie, stedentrip of culturele vakantie. Kortom, singels die nieuwe vrienden of een Christelijke partner zoeken, zitten goed bij Goed Idee. Ook voor een single wandelvakantie met andere gelovigen.


Sawadee, avontuurlijke wandelreizen singles

Wandel groepsreis singles bij Saeadee boeken. Een goed idee.
Sawadee heeft meer dan 20 reizen voor singles in haar verre reizen programma opgenomen. Hieronder ook een single wandel groepsreis in Marokko, Albanië, Spanje, IJsland. De single wandel vakanties van Sawadee zijn avontuurlijk en bijzonder. Je wandelt in kleine groepen van de ene naar de andere mooie plek, natuur en cultuur maken steeds deel uit van de programma’s. Sawadee weet wat avontuurlijke singles van wandelreizen verwachten. Bekijk nu het aantrekkelijke programma wandel groepsreizen en andere reizen voor singles van Sawadee.


Alle single reizen Sawadee ( ook wandelreizen ).

sawadee verre single reizen

Djoser, wandel groepsreizen naar verre bestemmingen

Djoser, specialist in ver en verantwoord reizen, heeft prachtige wandel groepsreizen samengesteld welke zéer geschikt zijn voor singles. Djoser heeft geen specifiek programma voor singles maar aan de groepsreizen nemen veel singles deel. En dat geldt ook voor de groeps wandelreizen van Djoser.


Als je graag naar een ver land wilt en je aan wilt sluiten bij een wandel groepsvakantie dan kan je bij Djoser onder andere kiezen uit groepsreizen naar Zuid-Afrika, Nepal en Jordanië. Wat dichter bij huis kan je genieten van een wandel groepsreis in bijvoorbeeld Marokko, Turkije, Italië, Wales of Madeira. In de brochure van Djoser staat uitgebreide informatie over de wandelreizen, de bestemmingen en kosten. PS, de teksten van deze website zijn geschreven door de website tekstschrijver, specialist in het schrijven van duurzame webteksten


Alleenstaande reizen

Er zijn veel  alleenstaande reizen reisorganisaties.
Ook als je van wandelen, fietsen of zeilen houdt, is het mogelijk een alleenstaande reis te boeken.
Alleenstaande reizen zijn er specifiek voor singels maar ook voor groepen. Door je als alleenstaande aan te sluiten bij groepsreizen voor alleenstaanden, heb je contacten met gelijkgestemden en vind je gezelligheid. Er zijn ook wandelvakanties voor alleenstaanden, ook voorsinglesdie 40, 50 en 60 + zijn.

TUI Wandelvakantie Nederland banner

Single wandelvakanties van Estivant

Als één van de leukste en bekendste single reisorganisatie van Nederland organiseert Estivant natuurlijk ook single wandelreizen voor groepen.
Je vindt het aanbod van Estivant op single reis.com


wandelen aan de kust

En zoals we dat van Estivant gewend zijn, alles is tot in de puntjes verzorgd en de single wandelgroepsreizen zijn top. Je loopt met gemiddeld 15 andere singles door prachtige natuurgebieden, door bossen, smalle en geheimzinnige paadjes, langs het strand, door de bergen, net welke wandelgroepsreis jij gepland hebt. Je komt niet alleen op de mooiste plekjes, de wandelgids van Estivant weet als geen ander hoe het is om een single wandelgroep te begeleiden. Plezier, ontspanning en genieten staan bij deze reizen voorop. Je kunt meedoen aan een single wandel groepsreis in Corfu, Andalusië, Turkije of Oostenrijk. Iedere van deze wandelreizen zijn uniek en vervullen je met vreugde. Kijk nu welke wandelgroepsreis voor singles jou het meeste aanspreekt en schrijf je vandaag nog via het internet bij Estivant in voor één van de fantastische singlereizen. Veel wandelplezier.


Tips voor een leuke wandelvakantie

Als je als single een wandelvakantie boekt, heb je de keuzen uit vele georganiseerde wandelreizen.  Hieronder een specifiek aanbod single wandelvakanties.  

Als je een leuke single wandelvakantie wilt boeken, is het belangrijk om vooraf te weten hoe de samenstelling van de groep is en of de vakantie een recreatief karakter of wandelsport karakter heeft. Als je geen beoefende wandelaar bent, is het beter in te schrijven op een single wandelvakantie met recreatief karakter en met wandelaars ( singles ) van je eigen leeftijdsgroep.

snp wandelvakanties banner

Zorg voor goede wandelkleding en schoenen

Een fijne wandelvakantie wordt nog leuker als je lekker zittende wandelkleding draagt en goede wandelschoenen.  Als je op de aankoop van wandelschoenen en kleding wilt besparen, kijk dan eens op de website van een gespecialiseerde webshop in wandelschoenen.  Ook bij de ANWB hebben zee een uitgebreid aanbod.

Als je van de bergsport houdt, kijk dan eens bij het aanbod bergsport wandelvakanties. Met bestemmingen zoas Frankijk, Ierland, Oostenrijk en Zwitserland een geweldige vakantie voor de echt actieve wandelaar. Om een wandelvakantie in de bergen te kunnen boeken, zeker met het nodige klimwerk, is wel een goede conditie nodig,.  Kijk bij het aanbod van de bergsport wandelorganisaties welk niveau een bergsport wandelvakantie heeft en of je een geoefende wandelaar moet zijn om in te kunnen schrijven.
 


wandelweekend wandelvakantie

Meer tips.

Houd je van hiken maar liever niet in je eentje? Er zijn diverse groeps wandelvakanties voor singles waarbij je iedere dag gaat hiken. Soms vanuit 1 standplaats, een andere keer doe je een meerdaagse trail.

Als je een hoger opgeleide single bent en aansluiting zoekt bij een groep gelijkgestemden kan je ook een wandelvakantie voor hoog opgeleiden boeken, bijvoorbeeld bij Crusj of Shoestring.  Er zijn ook in landen in Azië voordelige rondreizen  te boek voor hoog opgeleide singles. Vind hier een groepsreis voor hoger opgeleide singles.


TUI Wandelweekend Singles banner