Weekendje weg singles met Kras ReizenWeekendje weg met andere singles en wandel- of fietsreis boeken? Bij Kras Reizen vind je de leukste groepsreizen voor singles, ook voor een goedkoop weekendje weg in Nederland. Er zijn bij Kras Reizen veel mogelijkheden om een single weekend te boeken. Denk hierbij aan een single wandelweekend in Valkenburg of op de Loonse- en Drunense Duinen, een yogaweekend met andere singles of een zeilweekend. Maar ook als je een stedentrip wilt maken met andere singles is Kras Reizen de juiste reisorganisatie. En tenslotte, ook wellness en theather zit in het reisprogramma van Kras Reizen. Je boekt een superleuk en betaalbaar weekend met andere singles gewoon bij Kras Reizen. Je kunt iedere single reis of weekendje weg bij Kras via het internet boeken! Kijk nu wat de deal van de dag is en welke single groepsreizen en weekendjes weg nog open staan voor inschrijving.

Weekendjes weg en groepsreizen singles Kras Reizen

Yoga weekenden in Nederland voor singlesWie van yoga en wellness houdt en graag deel wil nemen aan single reizen, is een yoga weekend voor singles een mooi uitstapje. Met name de organisatie Puur en Kuur is gespecialiseerd in leuke yoga weekenden, ook in Nederland,  voor singles. Er worden in diverse plaatsen in Nederland door Puur en Kuur yogaweekenden voor singles georganiseerd. Neem bijvoorbeeld deel aan een yogaweekend in Zeeland, Utrecht, Gelderland of Overijssel. Ook in combinatie met wellness, gezond en lekker eten, wandelen en meditaties. Een heerlijk yogaweekend in Nederland met andere yoga liefhebbende singles. Aan de single yoga weekenden van Puur en Kuur doen mannen en vrouwen van alle leeftijdsgroepen mee. De sfeer is relaxed. Locaties voor de yoga weekenden zijn onder meer Domburg aan Zee in Zeeland, Loonse- en Drunense Duine, Boshotel Vlodrop, Landgoed de Holtweyde en Fontana in Nieuweschans. Kijk nu bij welke yoga- en wellness weekenden van Puur en Kuur je je nog kunt inschrijven.

Alle yogareizen en weekenden van Puur en Kuur 

Weekend weg singles 50 plus met Christelijke reisorganisatieBent u 50 plusser,  Christen, single en wilt u een weekendje weg met andere christelijke singles? Goed Idee Reizen, de grootste Christelijke reisorganisatie van Nederland, organiseert regelmatig wekelijks leuke weekendjes weg voor Christelijke singles in de leeftijd van 50 plus. Aan deze Christelijke weekendreizen en groepsreizen doen ook singles mee jonger dan 50 jaar. Zo is het wandelweekend in Gelderland zeer geliefd bij Christelijke singles en is ook Limburg een populaire bestemming. Of u nu een weekendje weg wilt met de bus, auto, boot of vliegtuig. Goed Idee Reizen heeft de leukste korte vakanties voor Christelijke singles.  Uiteraard kunnen ook niet gelovigen deelnemen aan deze weekenden en vakanties maar in de regel bestaat het merendeel van de deelnemers aan de reizen van Goed Idee uit gelovigen.

Alle single reizen van Goed Idee.

Goedkoop weekend weg met PreisdalerWie een goedkoop weekendje weg wil, kan rekenen op de reisorganisatie Preisdaler. Zij hebben zich gespecialiseerd in reizen tegen de laagste prijzen. Bij Preisdaler kun je een goedkoop weekendje weg tegen de laagste prijs, ook voor een last minute weekendje weg, bijvoorbeeld een stedentrip, weekendje wintersport, een cruise of concert. Je kunt bij Preisdaler ook een goedkoop hotel, goedkope vliegticket of wellness weekend boeken. Preisdaler is een goedkope internetreisorganisatie maar er is ook advies op maat mogelijk. Er is altijd een groot en aantrekkelijk aanbod lastminutes. Kortom, een goedkoop maar bovenal leuk weekend weg is snel geboekt bij Preisdaler.Ook voor singles die er een goedkoop weekendje tussenuit willen.

Website Preisdaler voor boeken goedkoop weekend weg.

Effe weg, singlereizen voor senioren


Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!
Senioren en 50 plussers die er als single een goedkoop weekendje tussenuit willen en aansluiting zoeken bij andere alleenstaanden, kunnen een single reisje boeken bij Effeweg.nl
Deze 50 plus reisorganisatie organiseert de leukste en goedkoopste weekenden weg, ook voor singles. Bij Effeweg.nl kan je een goedkope stedentrip, muziekreis, kerstreis of wellnessreis boeken, ook voor een korte vakantie zoals een weekendje of lang weekend weg. Vervoer gaat per bus. Effeweg heeft meer dan 50 bestemmingen in Europa waarvan velen binnen Nederland. Kijk nu welke actuele aanbiedingen en last minutes er zijn voor singles en niet singles bij Effeweg.nl

Alle single reizen Effeweg.nl

Wellness weekend weg

Een wellness weekend boeken?? Wellness weekenden worden veel geboekt door singles. Samen genieten van een sauna, spa, kruidenbaden, massages. Wellness is heerlijk voor ontspanning en nieuwe contacten zijn zo gemaakt.  In Nederland en België zijn ruim 200 spa's, sauna's en welness centra. Hier kan je een heerlijk wellness weekend boeken.  Als je wat langer van huis wilt, kan je een wellness vakantie of retreat boeken. Er zijn zowel binnen als buiten Europa vele mogelijkheden.

Tui, goedkope last minute weekendjes weg


Stedentrips
Wie een last minute zoekt om er een goedkoop weekendje tussenuit te gaan, kan altijd bij de bekende reisorganisatie Tui terecht. Onder Tui valt onder andere Arke. Tui heeft altijd een groot aanbod weekendjes weg, ook stedentrips naar bijvoorbeeld Barcelona, Londen of Istanbul. En de last minutes van Tui zijn meestal zeer compleet, inclusief vervoer en luxe hotel. Ook goedkope weekendjes weg met wellness. En uiteraard voor singles en niet singles. Kijk nu naar het grote aanbod last minute weekendjes weg van Tui.

Tui, last minute weekendje weg

Weekend weg met de trein

Als je als single groep een weekend weg wilt en de reis zelf organiseert, is het wellicht ook een goed idee om met de trein te te gaan. Bijvoorbeeld een uitstapje naar Londen, Parijs of Berlijn.  Deze 3 steden zijn allemaal goed met de trein bereikbaar en je reis met de trein comfortabel. Met name de snelle trein vanaf Rotterdam naar Londen is zéér goed te doen. En je komt ook nog eens in het mooie centrum van Londen aan. Voor de trein naar Londen, de trein naar Parijs of de trein naar Berlijn, kijk op NS International.

Goedkope stedentrips bij Gasamen.nl


GaSamen naar Parijs (of New York)

Leuke en goedkope stedentrip voor singles?  Gasamen is de leukste en goedkoopste organistaie voor stedentrips. Bijvoorbeeld een leuke stedentrip naar de lichtstad Parijs, shoppen in het gezellige Londen of cultuur snuiven in Rome.Voor singles zijn er ruime mogelijkheden! En een stedentrip is ook leuk voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend. Als echte stedentrips specialist hebben zij ook een ruim aanbod naar minder bekende steden in Europa. Ook voor een leuk hotel of pension!

Alle stedentrips en uistapjes van Ga Samen