Yoga, wellness groepsreis singles
Single en op zoek naar een leuke yoga of wellness groepsreis?
Er zijn een aantal reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in yoga en wellness reizen voor singles. Dit zijn groepsreizen voor singles waar yoga en wellness de basis is van een leuke reis. Vaak in combinatie met een wandel- of strandvakantie. Of in combinatie met een wellness vakantie. Op deze pagina vind je informatie over organisaties waar je dergelijke yoga en welness groepsreizen voor singles kunt boeken. Ook voor een yoga weekend in Nederland. in Nederland. Er is veel belangstelling voor yoga weekenden en groepsreizen en dat geldt al helemaal voor single reizen. Als je belangstelling hebt voor een yoga|wellness weekend of groepsreis voor singles, adviseren wij je op tijd in te schrijven. 

Puur en Kuur, yoga en wellness groepsreizen voor singlesSingle en op zoek naar leuke wellness of yoga vakantie?
Puur en Kuur is één van de grootste reisorganisaties op het gebied van yoga weekenden, yoga vakanties, wellness reizen en ayurveda reizen. Deze wellness en yoga groepsreizen van Puur en Kuur zijn zeer geschikt voor singles. Favoriete bestemmingen voor met name de yoga en wellness single groepsreizen zijn Nederland, Spanje, Thailand, Turkije, Portugal, Egypte, Duitsland, India, Sri Lanka en Malta. In Nederland worden er bijna wekelijks wellness en yoga reizen georganiseerd. Bij Puur en Kuur kan je kiezen voor luxe of een bescheiden individuele reis of groepsreis. Denk hierbij bijvoorbeeld een yoga en wellness vakantie ( ook weelend ) met spa, schoonheidsbehandelingen, massage en veel meer. Je verblijft meestal in een
spa en wellness hotel met eigen kamer. De single yoga reizen en groepsreizen worden vaak gecombineerd met bijvoorbeeld een wandel- en strandvakantie. Je kunt bij Puur en Kuur ook kiezen voor maatwerk en een reis laten samenstellen hoe jij wilt. Puur en Kuur heeft een speciaal yoga vakantie aanbod voor singles.Kijk nu bij het unieke aanbod yoga en wellness groepsreizen voor singles van Puur en Kuur.

Puur en Kuur, alle yoga reizen en single groepsreizen

SpaDreams, wellness, yoga en actieve reizen, ook voor singles

Ook SpaDreams organiseert aantrekkelijke wellness en yoga vakanties voor singles. SpaDreams is in meerdere opzichten vergelijkbaar met Puur en Kuur, er zijn echter ook verschillen. SpaDreams is ook gespecialiseerd in fitness reizen en beauty vakanties en is actief in meer dan 50 landen. Er worden door SpaDreams ook actieve vakanties aangeboden en het accent ligt ook op gezonde voeding. SpaDreams is gespecialiseerd in yoga weekenden, ayurveda vakanties en individuele wellness en groepsreizen, ook voor singles. Het programma van Spa Dreams is te uitgebreid om hier te omschrijven, maar je vindt er vele yoga reizen, een compleet wellness en gezondheidsprogramma, kuurreizen en actieve vakanties. En de meeste groepsreizen en yogaweekenden van Spa Dreams zijn geschikt voor singles ( mannen en vrouwen ) in alle leeftijdscategorieën. Kijk nu bij het aanbod yoga groepsreizen van SpaDreams welke de beste mogelijkheden bieden voor singles. Je kunt bij Spa Dreams ook naar de samenstelling van een groep vragen vóór je boekt.


Yoga weekend singles Nederland, Kras ReizenKras Reizen organiseert regelmatig single yoga weekenden in Nederland. Deze worden georganiseerd in de Loonse- en Drunense Duinen, een unieke plek om tot rust te komen. Je verblijft in hotel Guldenberg, midden in de bossen van de Loonse- en Drunense duinen, een geweldige locatie! Hotel Guldenberg was vroeger een klooster en staat op 21 hectare eigen grond. Een garantie voor stilte en een prettige sfeer. De yoga weekenden voor singles staan onder begeleiding van een professionele yoga docente, gezonde en lekkere maaltijden worden verzorgd. Er is ook aandacht voor mediatatie en andere vormen van ontspanning. Je overnacht in een 1 persoonskamer, je hoeft je kamer dus niet met andere gasten te delen. Je leert andere singles al kennen tijdens het uitgebreide 3 gangen diner. Met dieetwensen kan worden rekening gehouden. Schrijf je nu in voor één van de bijzondere yoga weekenden voor singles bij Kras Reizen! Of kijk eens bij het grote aanbod single groepsreizen van Kras naar de overige mogelijkheden.

Kras single groepsreizen

Yoga Ibiza

Ibiza is een eiland dat bij Spanje hoort en zeer geliefd is bij kunstenaars en mensen die een artistiek vak uitoefenen zoals beeldhouwers en schilders. Ibiza heeft een groene en spirituele kant die ook ontdekt is bij yoga scholen. Je kunt nu deelnemen aan een groepsreis voor yoga liefhebbers op Ibiza die ook zeer geschikt is voor singles. Aan de yoga reizen en yoga retreats doen voor het overgrote deel singles mee.
De Ibiza yogareis| reatraite duurt 7 dagen en je verblijft in een fantastisch hotel vlak bij de zee en het strand. Omdat het hotel ook een aantal wellness faciliteiten heeft waaronder sauna en zwembad is het er heerlijk vertoeven. Deze yoga reis Ibiza wordt georganiseerd door Puur en Kuur die single friendly yoga reizen organiseren, ook op Ibiza.

Groepsreizen voor alleenstaanden

Op de website alleenstaande-reizen.com vind je veel informatie over alleenstaande reizen voor groepen. Hieronder yoga-wellness en actieve reizen. Daarnaast vind je hier veel suggesties voor te boeken, individuele alleenstaande reizen. Interessant is ook de informatie over cruisereizen voor alleenstaanden.

Yoga agenda Nederland

Wil je weten welke yoga activiteiten er in Nederland georganiseerd worden of wil je via een yoga les eens kennismaken met yoga? Op de activiteiten kalender van yoga-weekend.com vind je een overzicht van yoga activiteiten in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een yoga introductieles, een yoga weekend of yoga master class. De yoga kalender in nieuw maar het overzicht van yoga activiteiten in Nederland op de yoga agenda zal snel toenemen. Yoga scholen kunnen gratis een vermelding krijgen van een bepaalde yoga activiteit in Nederland.

Yoga weekend, nieuwe website

Voor de Engelssprekenden hebben wij een nieuwe yoga website online gezet, yoga-weekend.com/engels.
Op deze website wordt wat dieper ingegaan op de betekenis van yoga en ayurveda ten opzichte van gezondheid, de relatie met onszelf en met anderen en de betekenis van het beoefenen van yoga oefeningen op onze geestelijke- en lichamelijke gezondheid. Daarnaast vind je op yoga weekend.com een groot aanbod yoga-en ayurveda retreats. 

Wellness reizen voor alleenstaanden

Wellness reizen zijn mateloos populair. Zowel voor gezinnen, alleenstaanden en vriendinnen weekenden. Maar ook steeds meer mannen boeken een wellness weekend, bijvoorbeeld in het kader van een vriendenweekend.
En, er komen ook steeds meer wellness reizen voor alleenstaanden, bijvoorbeeld naar een spa hotel aan zee.

Wellness reizen bieden vele voordelen. Ze zijn bevorderlijk voor de gezondheid. Ook bij minder goed weer is een wellness reis aantrekkelijk en wellness vakanties en reizen zijn het hele jaar door geschikt.