Single zeil groepsreizen

Zeilen is één zeer onspannende bezigheid. En single zeil groepsreizen zijn nog leuker dan leuk! Er zijn een aantal reisorganisaties die zich hebben toegelegd op single zeilvakanties, ook in het kader van een single groepsreis. Hieronder vind je de leukste zeilreizen voor singles. Ook zeilvakanties voor éénoudergezinnen. Kijk nu of jouw ideale single of eenouder vakantie een zeilvakantie wordt!  Je kunt je passie voor zeilen en actieve vakanties zo combineren met het ontmoeten van leuke mensen en veel nieuwe vrienden maken.

Amorgos zeilvakanties


Zeilvakanties en zeilcursussen

Amorgos is specialist in zeilvakanties. Ook voor singles. Of je nu een weekend wilt zeilen, lang op reis wilt met een zeilboot of een zeilboot wilt huren, Amorgos is er voor iedereen die van zeilen en avontuurlijke vakanties houdt. Ook eenoudergezinnen en singles kunnen een onvergetelijke zeilvakantie of zeilweekend bij Amorgos boeken, zowel in Nederland als een zeilvakantie Griekenland, Kroatië, Italië de Caribbean. In Griekenland wordt er een zeil groepsreis voor singles georganiseerd. Amorgos is ook een zeilschool en verzorgt zeillessen. Ideaal als je een zeilvakantie wilt boeken en eerst wat kennis en praktische ervaring op wilt doen. Kijk nu welke zeilvakanties voor groepen er bij Amorgos zijn en boek jouw perfecte single vakantie of éénoudervakantie. 

Zeilvakanties Amorgos

Kras, leukste zeilvakanties voor singles


Alle zeilvakanties met singles van Kras Reizen.

Kras, de reisspecialist voor groepsreizen voor singles, eenoudergezinnen, vriendenweekenden, vriendinnenweekenden en familieweekenden, organiseert zeer leuke zeilvakanties ( in Zeeland ) voor singles. Er wordt met een groep gezeild met een groep van maximaal 16 deelnemers. Dat geeft ruimte voor een bijzondere ontspannen sfeer en veel persoonlijk contact. Bij de Kras single zeil groepsreizen zijn de maaltijden inbegrepen en wordt de groep begeleid door een enthousiaste en deskundige bemanning. Deze zeil groeps single reis duurt 5 dagen en de kosten bedragen nog geen 400 euro. De single groepsreizen van Kras worden zéér goed beoordeeld en zijn geschikt voor iedere leeftijdsgroep. De zeilvakanties van Kras Reizen vinden voornamelijk in de maanden juli en augustus plaats maar Kras heeft ook een uitgebreid aanbod steden, wandel, fiets en wellness reizen voor singles. De singles worden bij de groepsreizen van Kras ingedeeld in een aantal leeftijdsgroepen. Er is dus altijd wel een single groepsreis ( ook zeilvakantie ) beschikbaar waar nog plaats is en die aansluit bij jouw leeftijd, interesse en perfecte vakantiegevoel.