Informatie over fietsvakanties voor singles

Een Fietsvakantie groepsreis, voor singles in 2024 boeken? Het is ontzettend leuk om een single fietsvakantie te boeken. Maar wat is een fietsvakantie voor singles? Wat voor type actieve groepsreis? Voor wie? Welke bestemmingen? Hier een uitleg en beschikbaar programma fietsvakanties groepsreizen singles 2024.

snp fietsvakanties banner

Veel mogelijkheden voor fietsvakanties singles 2024

Zoals je hieronder kunt zien is het aanbod single fietsreizen 2024 groot. Je kunt echter ook kiezen voor een single wandel groepsvakantie. Ook binnen Nederland, de Benelux of Europa.

Wat zijn single fietsvakanties?

Dat zijn groepsreizen voor alleenstaanden waarbij fietsen en gezelligheid voorop staan. Je kunt alleen deelnemen als je single bent. Je fiets met gelijkgestemden door prachtige gebieden. Eten, andere activiteiten dan fietsen en relaxen doe je grotendeels samen. Maar met individuele vrijheid want niets moet, veel mag. Maar wel met bagagevervoer en overnachtingen. Boek bijvoorbeeld een single fietsvakantie Nederland


Samen fietsen met voldoende ruimte voor jezelf

Fietsvakanties voor singles zijn dus groepsreizen met andere vrijgezellen. Er is echter voldoend ruimte voor individuele activiteiten en tijd voor jezelf. Boek bijvoorbeeld een 5, 8 of 15 daagse fietsvakantie voor singles in Nederland, België, Frankrijk, Italië of Duitsland. En inclusief overnachting. Of ga een weekendje fietsen met andere singles.


fietsvakantie even pauze

5 daagse fietsvakantie Nederland voor singles bij TUI single reizen boeken

Een 5 daagse fietsvakantie voor singles in Nederland boeken? Super gezellig en ook goed te betalen? TUI single reizen organiseert diverse fiets single vakanties in Nederland. Wat dacht je van een 5 daagse single fietsvakantie Veluwe of een fietsvakantie voor alleenstaanden in de Brabantse Kempen? Gezellig met sportieve singles van je eigen leeftijd fietsen en nieuwe kennissen en vrienden maken. Het kan bij een single fietsvakantie van TUI in Nederland. Tui heeft ook single groep wandelreizen. Met andere singles wandelen is zeker ook super gezellig.


Sawadee fietsvakantie voor singles

Een single fietsvakantie binnen Europa boeken of gaan voor een single reis buiten Europa? Sawadee is gespecialiseerd in actieve groepsreizen, zowel single groepsreizen en groepsreizen waaraan iedere sportieve vakantieganger aan kan deelnemen. De meeste deelnemers aam de fietsvakanties van Sawadee zijn actieve vrijgezellen.
Boek bijvoorbeeld een single vriendelijke fietsvakantie door Italië of Frankrijk.


Individuele fietsvakantie voor singles via Eigenwijze Reizen boeken

Je kunt via Eigenwijze Reizen een individuele fietsvakantie boeken. Ook een individuele fietsvakantie Nederland.
Het betreft ook een geheel verzorgde fietsvakantie inclusief overnachting maar dan niet in groepsverband. Wel is het zo dat aan deze fietsreizen veel singles meedoen en tijdens je verblijf in het hotel kan je dan ook zeker met ander singles kennis make. Maar niets moet. Jij bepaalt hoe individueel jouw fietsvakantie blijft.


fietsvakantie groepsreizen

Djoser. avontuurlijke fietsvakanties singles

Wie aan verre en avontuurlijke fietsvakanties denkt, denkt aan Djoser. Aan de fietsvakanties van Djoser doen veel singles mee en het zijn dan ook ideale vakanties voor een ieder die van fietsen houdt en gaar met een groep op stap gaat. De fiets groepsreizen van Djoser staan bekend om de variatie en duurzaam gehalte. Prachtige bestemmingen voor wat betreft de groeps fietsvakanties van Djoser zijn Marokko, Cuba, Vietnam, Thailand en Sardinië. Maar Djoser heeft veel meer bijzondere bestemmingen. Kijk of je een fietsvakantie voor singles en niet singles bij Djoser kunt vinden.


fietsvakantie met groep singles

Hoe is de samenstelling van de groep?

Als je wilt weten hoe een bepaalde groep voor een fietsvakantie is samengesteld, kan je dat bij Djoser opvragen. Je kunt je dan aansluiten bij die groep die het beste past bij jouw vakantiebeleving. Zo weet je hoeveel singles en niet singles er in een bepaalde groepsreis van Djoser zitten en is er mogelijk een betere aansluiting. Kijk nu binnen het programma fietsvakanties voor groepen van Djoser welke “single”fietsvakantie groepsreis jou het meeste aanspreekt.  Of vraag de brochure op voor het complete programma groepsreizen van Djoser.

djoser banner


Fietsvakantie voor sportieve singles.

Fietsvakanties en met name groeps fiets vakanties zijn zéér in bij sportieve singles. Er zijn single fietsvakanties op alle niveau’s. Of je nu een goed getrainde fietser bent of een 8 a 10 km in je eigen tempo wilt fietsen, er zijn altijd wel groepsvakanties voor singles die aansluiten bij jouw fietstalent. Er zijn ook fiets groepsreizen voor 50 plussers en senioren, al of niet in combinatie met bijvoorbeeld een wandelvakantie of stedentrip. Op deze pagina vind je reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in fietsvakanties voor groepen én single fietsvakanties. Kijk nu welke single groepsreis het beste bij jouw vakantieplannen past. Ook voor een fietsweekend Ardennen met singles. Je kunt hier een vakantieboerderij Ardennen huren


snp fietsvakanties banner

Estivant Vakanties, fietsvakanties voor singles

Met leuke singles op fietsvakantie?

Vind een Estivant fiets- of wandelvakantie op www.single-reis.com. De single vakantie specialist Estivant, heeft ook prachtige fietsvakanties voor singles. Ook een speciaal vakantieprogramma voor eenoudergezinnen. De kids kunnen ook meedoen aan deze leuke fietsvakanties. Wat de fiets groepsreizen van Estivant zo speciaal maakt, dat er vakantie wordt gevierd met gelijkgestemden, de fietsroutes zeer speciaal zijn en de reisleiding deskundig en betrokken. Niet voor niets is Estivant al meer dan 15 jaar de toonaangevende reisorganisatie in single reizen en vakanties voor eenoudergezinnen.


fietsvakantie in de natuur single groepsreis

Bij Estivant vallen de single fietsvakanties in de categorie “actieve single reizen”. Het zijn dus vooral fietsvakanties voor actieve singles. Je kunt bij Estivant onder andere kiezen voor een single fietsvakantie in de Pyreneën ( Frankrijk ), in de Alpen of Italië. Kijk nu binnen het aanbod actieve single reizen van Estivant naar de voor jou perfecte groepsreis wandelen, fietsen of een andere actieve vakantie zoals een avontuurlijke ontdekkingsreis in Zweden.

single hike en bike banner
 

Fietsvakantie voor singles bij Aktivatours boeken

Aktivatours is een Nederlandse reisorganisatie welke onder andere gespecialiseerd is in fietsvakanties voor singles. Deze single groepsreis fietsvakanties zijn vooral geschikt voor sportieve singles die in een redelijke tot goede conditie zijn. En er is volop keuze in single fietsreizen bij Aktiva Tours. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een fietsvakantie voor singles in Toscane, de Algarve, Schotland of Wales. Deze fietsvakanties hebben een avontuurlijk karakter en zijn qua zwaarte ingedeeld in 3 klasses, 1, 2 en 3.


single hike en bike banner

Overzicht fietsvakanties

Fietsvakantie boeken en behoeft aan méér informatie? Als je een compleet overzicht wilt van reisorganisaties die fietsvakanties organiseren, moet je de website van duurzaam toerisme eens bezoeken.  Daar vind je veel informatie over fiets- en wandelvakanties, bergsport vakanties, zeilvakanties, wellness vakanties, rondreizen en veel meer. Voor zowel een individuele fietsvakantie als een groepsvakantie.  Met fietsreizen aanbod voor singles. Ook fietsvakanties voor singles buiten Europa.

Hieronder een mooi overzicht met lastminute fietsvakanties, kies een land en bekijk de actuele aanbiedingen.


sawadee single groepsreizen