Single zeil groepsreizen

Op zoek naar leuke single groepsreis 2024? Boek een zeilvakantie!
Zeker ook leuk voor jongeren en jongvolwassenen. Er zijn diverse mogelijkheden een single zeilvakantie te boeken. Ook als je nog geen zeilervaring hebt.

crusj single zeilvakanties banner

Single zeilvakanties, voor actieve singles.

Zeilen is een zeer ontspannende bezigheid. En single zeil groepsreizen zijn nog leuker dan leuk! Er zijn een aantal reisorganisaties die zich hebben toegelegd op single zeilvakanties, ook in het kader van een single groepsreis. Je kunt hier een single zeil groepsreis boeken. Onder andere bij Simi Reizen en Crusj. Binnenkort ook een programma zeilvakanties singles beschikbaar voor 2024.


Zeilen met Crusj

Crusj heeft als specifieke single reisorganisatie het grootste aanbod single zeil groepsreizen. En, het zijn actieve reizen uitsluitend bedoel voor vrijgezellen.

zeilvakantie

Simi Reizen.

Simi Reizen staat bekend on haar georganiseerde groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen.
Ze organiseren ook zeil groepsreizen. Dus niet specifiek voor vrijgezellen. Wel blijkt uit de statistieken dat de deelnemers vaak jong en single zijn. Ideaal voor jongeren en jongvolwassenen tot ongeveer 35 jaar.

Overzicht single zeilreizen 2024

Hieronder vind je de leukste zeilreizen voor singles 2024. Ook zeilvakanties voor eenoudergezinnen. Kijk nu of jouw ideale single of eenouder vakantie een zeilvakantie wordt! Je kunt je passie voor zeilen en actieve vakanties zo combineren met het ontmoeten van leuke mensen en veel nieuwe vrienden maken. Single reizen, ook fietsen, wandelen en wintersport, zijn groepsreizen voor alleenstaanden. Je kunt dus alleen deelnemen als je vrijgezel bent.


Amorgos zeilvakanties

Amorgos is specialist in zeilvakanties. Ook voor singles. Of je nu een weekend wilt zeilen, lang op reis wilt met een zeilboot of een zeilboot wilt huren, Amorgos is er voor iedereen die van zeilen en avontuurlijke vakanties houdt. Ook eenoudergezinnen en singles kunnen een onvergetelijke zeilvakantie of zeilweekend bij Amorgos boeken, zowel in Nederland als een zeilvakantie Griekenland, Kroatië, Italië de Caribbean. Let op, de zeilvakanties van Amorgos zijn géén specifieke alleenstaande reizen. Uit de praktijk blijkt wel wat dat veel deelnemers actieve alleenstaanden zijn.

zeilen met kennissen

In Griekenland wordt er een zeil groepsreis voor singles georganiseerd. Amorgos is ook een zeilschool en verzorgt zeillessen. Ideaal als je een zeilvakantie wilt boeken en eerst wat kennis en praktische ervaring op wilt doen. Kijk nu welke zeilvakanties voor groepen er bij Amorgos zijn en boek jouw perfecte single vakantie of eenoudervakantie.


Groot vakantiehuis in Zeeland huren

In Zeeland kun je heerlijk watersport bedrijven.

Wie als groep een groot vakantiehuis in Nederland zoekt, voor bijvoorbeeld een zeilvakantie, zit in Zeeland altijd zoek. Waar in Zeeland je ook een groot vakantiehuis boekt, de Zeeuwse Kust is nooit ver. In Zeeland heb je de Noordzee, de Oosterschelde, Westerschelde en het Veerse Meer.

zeiljacht griekenland

Allemaal mogelijkheden voor een zeilvakantie of ander type watersportvakantie. Ook ideaal in het kader van jongeren groepsreizen. Denk ook aan kytesurfen.

Indien je groep groter is dan 20 personen en je zoekt een groot vakantiehuis aan zee of meer in Zeeland, heb je een 20 accommodaties die in aanmerking komen om te huren.

Van een vakantiehuis Zeeland voor 20 personen tot een groepsaccommodatie aan de Zeeuwse Kust ( bijvoorbeeld in Ellemeet ) voor 30 of 40 personen.


crusj single zeilvakanties banner