Verre groepsreizen avontuurlijke singles

Heb je zin om met ander singles een verre groepsreis te maken? Dat Kan! Je vindt verre groepsreizen singles onder andere bij Crusj, ANWB single reizen, TUI, Shoestring en Sawadee. Als je je specifiek op deze reisorganisaties richt, vind je vast en zeker de voor jou perfecte verre single groepsreis. Hieronder per reisorganisatie meer informatie over hun aanbod verre groepsreizen voor singles.

Vergelijk deze single groepsreizen voor je zo een gezellige vrijgezellen groepsreis met gelijkgestemden boekt.


Crusj, verre groepsreizen singles die bol staan van activiteiten

Je hebt verre groepsreizen voor singles en je hebt de single groepsreizen naar verre bestemmingen van Crusj. De single reisorganisatie Crusj houdt zich uitsluitend bezig met single reizen. Met persoonlijke aandacht en hoog belevingsgehalte. Boek via Crusj bijvoorbeeld een verre single groepsreis met bestemming IJsland, Tanzania, Kaapverdië of Bonaire. Geniet van de fijne sfeer, goed samengestelde excursies en de bijzondere bestemmingen. Verre groepsreizen voor singles die van avonturen met elkaar houden.


Verre single groepsreizen TUI

TUI organiseert single weekend in Nederland en binnen de Beneluxe maar biedt ook verre groepsreizen voor single aan. Deze zijn met name ook aantrekkelijk voor alleenstaande 40, 50 en 60 plussers. Je kunt via TUI single reizen onder andere een verre single groepsreis boeken met bestemming Rusland, IJsland, Sri Lanka, Thailand, Cuba en China. De single groepsreizen van TUI hebben een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Verre single groepsreizen voor alle leeftijden.


ANWB Verre Single Reizen

ANWB Reizen heeft zeker een uniek aanbod verre single groepsreizen. Met single reizen naar verre en bijzondere bestemmingen zoals Costa Rica, Zuid-Afrika en Jordanië beleef je echt iets bijzonders. De ANWB heeft middels haar voormalige reispartner FOX Reizen een grote ervaring in avontuurlijke en verre groepsreizen singles. Maar je kunt via de ANWB ook een goedkopere single rondreis binnen Europa boeken.


single groepsreis zonvakantie

Sawadee, meer dan 20 verre single groepsreizen

Verre groepsreizen singles georganiseerd door Sawadee hebben een hoge standaard.
Sawadee is met recht een specialist insingle groepsreizente noemen. Vooral maatschappij bewuste singles reizen graag met Sawadee. En Sawadee heeft voor alle leeftijdsgroepen singlereizen. Of je nu een Sawadee single verre groepsreis naar Indonesië, Nieuw-Zeeland, Peru, Sri Lanka of Thailand wilt boeken, Sawadee biedt voor bijna alle verre bestemmingen ( sinds 1983 ) specifieke single groepsreizen aan.


Dichter bij huis genieten van een single groepsreis?

Maar ook als je wat dichter bij huis wilt blijven, bijvoorbeeld Andalusië, Marokko of Madeira als vakantiebestemming verkiest, zijn er op het gebied van single reizen bij Sawadee uitgebreide mogelijkheden. Ook als je een thema reis wilt maken met andere singles, bijvoorbeeld een safarireis, festivalreis of wandelreis. Ga nu naar het aanbod single groepsreizen van Sawadee en ontdek waarom zo veel andere singles de groepsreizen van Sawadee zo positief waarderen.


wandelvakantie selfie

Shoestring, single groepsreis boeken met gelijkgestemde reisgenoten

Ook Shoestring is gespecialiseerd in verre groepsreizen voor singles. Niet alleen wandelreizen en natuurreizen maar ook avontuurlijke reizen zoals safari’s. En het aanbod groepsreizen voor singles is zelfs nog groter dan dat van Sawadee. Hierbij besteedt men extra aandacht aan de groepssamenstellingen. Belangrijk omdat het plezier wat je aan een groepsreis voor singles beleeft, mede afhankelijk is van de samenstelling van de groep en de klik met je medereisgenoten.


Korte of lange single reis bij Shoestring boeken?

Bij Shoestring kan je een verre reis maken naar bijvoorbeeld Noord India, Nepal of Ethiopië maar er zijn ook veel mogelijkheden voor een korte single groepsreis, bijvoorbeeld een 8-daagse reis naar Marokko of Jordanië. Ook voor een wandelvakantie of culturele reis. En je boekt al een 15 daagse single groepsreis naar bijvoorbeeld Turkije of India om en nabij de 1.000 euro. Als je een interessante, ontspannende en relatief goedkope groepsreis met andere, gelijkgestemde, singles wilt maken, heeft Shoestring ook voor jou de ideale reis in petto!


Daarnaast is ook een kleine reisorganisatie het vermelden waard: Top of the World Reizen. Holi en Thomas organiseren authentieke groepsreizen naar Nepal, Tibet, Bhutan en India. Beleef de Himalaya tijdens een trekking of een rondreis Bhutan Nepal