Waar kan je als single een weekendje weg boeken?

Op deze pagina vind je informatie over single weekendjes weg. Binnen en buiten Nederland en zelfs buiten Europa. Reis met andere singles, sluit je aan bij het gezelschap van een groepsreis of ga alleen op reis.

Tui, goedkope last minute weekendjes weg

Wie een last minute zoekt om er een goedkoop weekendje tussenuit te gaan, kan altijd bij de bekende reisorganisatie Tui terecht. Met een uniek single weekendje weg aanbod. Tui heeft altijd een groot aanbod weekendjes weg, ook single wandelweekendjes Nederland en stedentrips naar bijvoorbeeld New York, Barcelona, Londen of Istanbul. En de last minutes van Tui zijn meestal zeer compleet, inclusief vervoer en luxe hotel.


TUI met wellness

TUI, ook goedkope weekendjes weg met wellness. En voor singles en niet singles. Kijk nu naar het grote aanbod last minute weekendjes weg voor singles van Tui. Ook voor een last minute single weekendTui, last minute weekendje weg


Yoga weekenden in Nederland voor singles

Wie van yoga en wellness houdt en graag deel wil nemen aan single reizen, is een yoga weekend voor singles een mooi uitstapje. Met name de organisatie Puur en Kuur is gespecialiseerd in leuke yoga weekenden, ook in Nederland, voor singles.

puurenkuur yoga banner

Er worden in diverse plaatsen in Nederland door Puur en Kuur yogaweekenden voor singles georganiseerd. Neem bijvoorbeeld deel aan een yogaweekend in Zeeland, Utrecht, Gelderland of Overijssel. Of huur een vakantiehuis in Zeeland en neem deel aan yoga op het strand. Ook in combinatie met wellness, gezond en lekker eten, wandelen en meditaties.


Voor alle leeftijden

Een heerlijk yogaweekend in Nederland met andere yoga liefhebbende singles. Aan de single yoga weekenden van Puur en Kuur doen mannen en vrouwen van alle leeftijdsgroepen mee. De sfeer is relaxed. Locaties voor de yoga weekenden zijn onder meer Domburg aan Zee in Zeeland, Loonse- en Drunense Duinen, Boshotel Vlodrop, Landgoed de Holtweyde en Fontana in Nieuweschans. Kijk nu bij welke yoga- en wellness weekenden van Puur en Kuur je je nog kunt inschrijven. Alle yogareizen en weekenden van Puur en Kuur 

yoga groep in de natuur


fietsvakantie even pauze

Weekend weg singles 50 plus met Christelijke reisorganisatie

Bent u 50 plusser, christen, single en wilt u een weekendje weg met andere christelijke singles? Goed Idee Reizen, de grootste Christelijke reisorganisatie van Nederland, organiseert regelmatig wekelijks leuke weekendjes weg en christelijke vakanties voor singles in de leeftijd van 50 plus. Aan deze Christelijke weekendreizen en groepsreizen doen ook singles mee jonger dan 50 jaar. Zo is het wandelweekend in Gelderland zeer geliefd bij Christelijke singles en is ook Limburg een populaire bestemming.


Of u nu een weekendje weg wilt met de bus, auto, boot of vliegtuig. Goed Idee Reizen heeft de leukste korte vakanties voor Christelijke singles.  Uiteraard kunnen ook niet gelovigen deelnemen aan deze weekenden en vakanties maar in de regel bestaat het merendeel van de deelnemers aan de reizen van Goed Idee uit gelovigen. Alle single reizen van Goed Idee.


Goedkoop weekend weg met Prijsvrij

Wie een goedkoop weekendje weg wil, kan rekenen op de reisorganisatie Prijsvrij. Zij hebben zich gespecialiseerd in reizen en weekendjes weg tegen de laagste prijzen. Bij Prijsvrij kun je een goedkoop weekendje weg tegen de laagste prijs, ook voor een last minute weekendje weg, bijvoorbeeld een stedentrip of cruise. Je kunt bij Prijsvrij ook een goedkoop hotel, goedkope vliegticket of wellness weekend boeken. Er is altijd een groot en aantrekkelijk aanbod lastminutes. Kortom, een goedkoop maar bovenal leuk weekend weg is snel geboekt bij Prijsvrij. Ook voor alleenstaanden die er een goedkoop weekendje tussenuit willen.


TUI single groepsreizen

Effe weg, singlereizen voor senioren

Senioren en 50 plussers die er als single een goedkoop weekendje tussenuit willen en aansluiting zoeken bij andere alleenstaanden, kunnen een single reisje boeken bij Effeweg.nl Deze 50 plus reisorganisatie organiseert de leukste en goedkoopste weekenden weg, ook voor singles. Bij Effeweg.nl kan je een goedkope stedentrip, muziekreis, kerstreis of wellnessreis boeken, ook voor een korte vakantie zoals een weekendje of lang weekend weg.

Vervoer gaat per bus. Effeweg heeft meer dan 50 bestemmingen in Europa waarvan velen binnen Nederland. Kijk nu welke actuele aanbiedingen en last minutes er zijn voor singles en niet singles bij Effeweg.nl

single groepsreis zonvakantie

Wellness weekend weg

Een wellness weekend boeken?? Wellness weekenden worden veel geboekt door singles. Samen genieten van een sauna, spa, kruidenbaden, massages. Wellness is heerlijk voor ontspanning en nieuwe contacten zijn zo gemaakt.  In Nederland en België zijn ruim 200 spa’s, sauna’s en welness centra. Hier kan je een heerlijk wellness weekend boeken.  Als je wat langer van huis wilt, kan je een wellness vakantie of retreat boeken. Er zijn zowel binnen als buiten Europa vele mogelijkheden.


Weekend weg met de trein

Als je als single groep een weekend weg wilt en de reis zelf organiseert, is het wellicht ook een goed idee om met de trein te te gaan. Bijvoorbeeld een uitstapje naar Londen, Parijs of Berlijn.  Deze 3 steden zijn allemaal goed met de trein bereikbaar en je reis met de trein comfortabel. Met name de snelle trein vanaf Rotterdam naar Londen is zéér goed te doen. En je komt ook nog eens in het mooie centrum van Londen aan. Voor de trein naar Londen, de trein naar Parijs of de trein naar Berlijn, kijk op NS International.


Effe weg, singlereizen voor senioren

Senioren en 50 plussers die er als single een goedkoop weekendje tussenuit willen en aansluiting zoeken bij andere alleenstaanden, kunnen een single reisje boeken bij Effeweg.nl Deze 50 plus reisorganisatie organiseert de leukste en goedkoopste weekenden weg, ook voor singles. Bij Effeweg.nl kan je een goedkope stedentrip, muziekreis, kerstreis of wellnessreis boeken, ook voor een korte vakantie zoals een weekendje of lang weekend weg.

Vervoer gaat per bus. Effeweg heeft meer dan 50 bestemmingen in Europa waarvan velen binnen Nederland. Kijk nu welke actuele aanbiedingen en last minutes er zijn voor singles en niet singles bij Effeweg.nl

single groepsreis zonvakantie

Goedkope stedentrips bij Gasamen.nl

Leuke en goedkope stedentrip voor singles? Gasamen is de leukste en goedkoopste organisatie voor stedentrips. Bijvoorbeeld een leuke stedentrip naar de lichtstad Parijs, shoppen in het gezellige Londen of cultuur snuiven in Rome. Voor singles zijn er ruime mogelijkheden! En een stedentrip is ook leuk voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend. Als echte stedentrips specialist hebben zij ook een ruim aanbod naar minder bekende steden in Europa. Ook voor een leuk hotel of pension!


stedentrip single reizen

Weekend weg en last minute vakantiehuis huren?

Een last minute weekend boeken met 6 personen? Huur dan een last minute vakantiehuis, bijvoorbeeld in de Ardennen, op de Veluwe of in Drenthe of Twente, een last minute accommodatie is gemiddeld 15 tot 35 % goedkoper. Of je nu met vriendinnen op pad gaat, vriendinnen weekend, of met je vrienden, het huren van een goedkoop vakantiehuis heeft vele voordelen.

groep vrienden in een buitenjacuzzi

Je kunt bijvoorbeeld tot in de late uurtjes opblijven en genieten van muziek, een spelletje en een drankje. Als je een last minute vakantiehuis voor 6 personen zoekt, kijk dan ook bij de last minute aanbiedingen voor 7, 8, 9 en 10 personen. Je kunt ook een 6 persoons last minute vakantiehuis huren met 3 of 4 slaapkamers. Dan heeft iedereen zijn nachtrust en privacy en is je last minute weekendje weg al bij voorbaat geslaagd.


Weekend weg in de Ardennen

Een single groepsreis boeken in de Ardennen. De Ardennen zijn favoriet bij veel organisatoren van groepsreizen en single reizen. Niet alleen vanwege de fantastische natuur maar ook in verband met de vele groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen. Zo is het mogelijk in de Ardennen een vakantiehuis met binnenzwembad te boeken, de ideale accommodatie voor een single weekend met een groep.

villa met prive zwembad

Kijk voor het actuele programma of er een single groepsreis in de Ardennen beschikbaar is. Tip: Houd je van de natuur en verblijf je graag in het groen?? Boek dan een natuurhuisje in de Ardennen. Je kunt er helemaal tot rust komen!