Groepsreizen alleenstaande ouderen

Leuk groepsreis aanbod voor alleenstaanden ouderen.

Als je boven de 60 bent en alleenstaand, kan eenzaamheid wel eens op de loer liggen. Zeker als er geen kinderen zijn of die ver weg wonen en weinig op bezoek kunnen komen. Het is belangrijk om er, ook als 60 plusser, af en toe op uit te gaan want een sociaal leven is voor iedereen van groot belang. Wellicht tijd om een uit te zoeken of je aan één van de groepsreizen voor alleenstaande ouderen kunt deelnemen. Deze gezellige busreizen voor ouderen zijn ook geschikt voor 55 plussers en senioren boven de 70 jaar.

veenstra busreizen senioren banner

Alleenstaande ouderen groepsreizen zijn vaak busreizen

De meeste alleenstaande senioren reizen zijn georganiseerde busreizen met bestemmingen binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en andere landen binnen Europa. Je kunt bijvoorbeeld een 3 daagse busreis boeken maar mee gaan met een 5 of 6 daagse senioren busreis is ook mogelijk. De busreizen voor alleenstaande ouderen hebben de kenmerken gezelligheid, saamhorigheid en laagdrempelig. Iedereen kan mee. Ook ouderen met een fysieke beperking.


fietsvakantie even pauze

Volledig verzorgde groepsrondreis boeken

Je kunt als 55, 60 of 70 plusser ook mee doen aan een geheel verzorgde groepsrondreis. Er worden zelfs groepsreizen voor alleenstaande 60 plussers georganiseerd welke alleen geboekt kunnen worden door alleenstaande mannen en vrouwen die minimaal 60 jaar zijn. Kies bij een dergelijke alleenstaande senioren groepsreis voor een bestemming binnen Nederland, Europa of ga met een groep gelijkgestemden de wereld in. Ook als je 60 of 70 jaar bent kan je met een goede conditie nog een verre rondreis maken. Zelfs verre bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Mexico of Costa Rica zijn mogelijk.


single groepsreis excursie

Stedentrip als groepsreis boeken

Houd je van oude steden, musea, groepsreizen en een beetje avontuur? Boek dan een stedentrip met bijvoorbeeld bestemming Rome, Praag, Boedapest of Valencia. Steden waar jij je ogen uit kijkt en veel kunt beleven, zien en ontdekken. Er zijn diverse soorten stedentrips boek baar, ook als single groepsreis 55, 60 plus. Een stedentrip is ideaal als je er een paar dagen uit wilt zijn. Als je zo een meerdaagse stedentrip als groepsreis of single groepsreis boekt, krijg je er extra gezelligheid gratis bij. Groepsreizen en zeker die voor 55 en 60 plussers zijn gezellige en geheel verzorgd. De reisleiding zorgt voor een zorgeloos bezoek aan jouw favoriete stad.