Costa Rica

Costa Rica, het land van de overweldigende natuur

Een ideale bestemming voor een groepsreis is Costa Rica! Met zijn vele dieren, de ontzettend grote afwisseling in landschap en de prachtige natuur is dit een ideale bestemming. Door een groepsreis te doen ga je veel van Costa Rica zien en beleef je het land volledig.


Op het land zijn meer dan 900 verschillende soorten vogels en ontzettend veel tropische dieren zoals apen, kaaimannen en miereneters. Door de gevarieerde natuur en de prachtige dieren maakt dit Costa Rica een prachtig land om te bezoeken. Het hele jaar liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 25 en 30 graden wat zorgt voor een aangenaam verblijf. In Costa Rica zijn veel activiteiten te doen maar ook is de nodige vrijheid aanwezig bij groepsreizen naar Costa Rica!

regenwoud Costa Rica

Simi Reizen

De reisaanbieder voor avontuurlijke vakanties is Shoestring. Als je bij ze boekt weet je waar je aan toe bent: alle informatie is vooral aangegeven zodat je niet tegen bijkomende kosten loopt. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt. Als je een groepsreis boekt volg je in grote lijnen hetzelfde reisprogramma als de rest van je gezelschap. Op deze manier kan je elkaar goed leren kennen en kan je de ervaringen met elkaar delen. De reizen die Simi-reizen aanbiedt zijn helemaal zelf door ze bedacht en uitgewerkt. Dit zorgt voor ontzettend bijzondere activiteiten en een onvergetelijke ervaring!