Rookvrije vakantie in Zeeland

Als groep een rookvrije vakantiewoning in Zeeland huren.

Wie gaat voor een rookvrije vakantie, heeft in Zeeland goede mogelijkheden. De lucht in Zeeland is in vergelijking met de randstad in Nederland al relatief schoon, daarbij komt dat er in Zeeland ook veel rookvrije gebieden zijn. In openbare gebouwen in Zeeland mag uiteraard niet gerookt worden maar ook veel huisje op vakantieparken en particuliere vakantiehuisjes en groepsverblijven zijn rookvrij.

Ook als groep kan je een vakantiehuis in Zeeland huren welke geheel rookvrij is.

Rookvrij vakantiehuis Zeeland huren.

Het is dus goed mogelijk een rookvrije vakantie in Zeeland te boeken, ideaal voor mensen met astma, copd of een andere longaandoening. En natuurlijk ook goed voor ouders met kinderen want met je kinderen op vakantie gaan en verblijven in een huisje, appartement of bungalow waar eerder gerookt is, maakt ziek. De lucht van sigaretten blijft maanden in een accommodatie hangen, trekt in kleding en meubels en maakt een vakantie of weekendje weg veel minder aantrekkelijk.

Je kunt een rookvrij vakantiehuis in Zeeland huren voor 12, 14 of 16 personen maar er zijn ook groepsverblijven in Zeeland te huur waar niet gerookt mag worden. Voor een ook rookvrije vakantie met familie of vrienden.

Wat te doen als er één persoon binnen de groep wel rookt?

Als er iemand mee gaat die niet zonder roken kan, overleg dan voor de groepsreis hoe dit probleem aangepakt moet worden en maak afspraak over plekken waar wel gerookt mag worden.

Het beste is om met elkaar af te spreken dat er alleen buiten het vakantiehuis of groepsverblijf Zeeland gerookt mag worden en altijd op veilige afstand van de deelnemers aan de vakantie. Zo kan iedereen genieten van het mooie Zeeland en is een rookvrije vakantie echt genieten.