Groepsreizen singles 55 plus

Alles over groepsreizen singles 55 plus.

Ook als je de 50 of 60 gepasseerd bent, kan je nog een leuke single groepsreis boeken.
Boek deze bijvoorbeeld bij Tui of ANWB Reizen. Bij de laatste ANWB Reizen, kan je ook een leuke fietsvakantie in Nederland of elders in Europa boeken. Hier vind je meer informatie over fietsvakanties ANWB

natuurlijk reizen singles banner

Waar kan je 55 plus single groepsreizen boeken?

Waar kan je een alleenstaande groepsreis 55 plus boeken?

Dat zijn vragen die vaak gesteld worden. Groepsreizen singles 55 plus zijn groepsvakanties die bedoeld zijn voor alleenstaanden van 55 jaar en ouder. Er zijn 2 reisorganisaties in Nederland die er uit springen als je kijkt naar het aanbod alleenstaanden reizen 55 plus, dat zijn Kras Reizen, (tegenwoordig TUI Single reizen) , Crusj en Effeweg.nl. Daarbij moet worden opgemerkt dat Kras Reizen is opgehouden te bestaan en je dit aanbod groepsreizen singles 55 plus nu bij TUI single reizen kunt boeken.


De voordelen van single groepsreizen

Of je nu wilt deelnemen aan een single groepsreis voor 55 plus of een jong volwassene bent en aan een single groepsvakantie wilt deelnemen, single groepsreizen hebben vele voordelen. Je viert vakantie in een veilige omgeving, alles is tot in de puntjes voor je geregeld en je bent in het gezelschap van gelijkgestemden.

fietsvakantie even pauze

Welke type groepsreis 55 plus kies jij?

Je kunt bij Kras Reizen ( nu dus TUI ) een groepsreis 55 plus boeken in het kader van een citytrip, wandelweekend, cruise, verre rondreis of andere reis. Bij Effeweg.nl kan je meedoen aan een van de georganiseerde groepsreizen voor 50, 55 en 60 plussers. Beroemd zijn de zogenaamde kerstreizen bij Effeweg.nl voor 50, 55, 60 en 70 plussers. Deze reizen worden ook vaak geboekt door alleenstaande ouderen.


Goed Idee Reizen

Daarnaast heb je nog Goed Idee Reizen welke bijzonder aantrekkelijke groepsreizen voor Christelijke Singles van 50 en 55 jaar en ouder organiseert. Veel christelijke singles zijn ook op zoek naar een partner die Christen is. Er zijn datingsites voor Christelijke vrijgezellen en vakantie sites. Christelijke groepsreizen voor singles die een leuke vakantie zoeken, vind je bij Goed Idee reizen. Zowel voor een busreis, rondreis of weekendje weg. Beroemd zijn de Israƫl Reizen van Goed Idee.

groepsreis 50 plus

Crusj Groepsreizen 55 en 60 Plus

Crusj is een gespecialiseerde single reis organisatie. En bij hen kan je ook een 55 plus single reis boeken. Met bestemmingen naar bijvoorbeeld Griekenland, Madeira, Kreta en de Canarische Eilanden is er voor ieder wat wils. En, Crusj organiseert ook single groepsreizen binnen Nederland. Leuk voor een single weekendje weg Nederland bijvoorbeeld.


Groepsreizen wintersport 55 plus

Wintersport groepsreizen singles 50 en 55 plus. We worden steeds ouder en blijven langer actief. dat geldt ook voor winterpsorters. Steeds meer 50 en 55 plussers gaan op wintersport vakantie en boeken een single groepsreis. Voor single 50 en 55 plussers bestaan er wintersport groepsreizen. Een groep bestaat gemiddeld uit 18, 19, 20, 21 0f 22 personen en je vindt er gemakkelijk aansluiting.

Zie hier de wintersport groepsreizen singles