Vakantie met familie

Op vakantie met een grote familie? Huur een groepshuis in Nederland! Voor een vakantie in Nederland met een grote familie heb je een groot vakantiehuis nodig. Het is veel gezelliger om samen met zijn allen in een groot vakantiehuis te zitten dan afzonderlijk in appartementen of kamers. En als je een vakantiehuis voor je familie zelf hebt, kun je zelf lekker alles bepalen. En dit begint natuurlijk al bij een paar hele belangrijke keuzes, voordat de vakantie is begonnen.


Waar staat jouw vakantiehuis in Nederland?

De eerste beslissing is waar jouw vakantiehuis in Nederland moet staan. In iedere provincie zijn er vakantiehuizen te vinden, van simpel tot super luxe. Maar de locatie is wel de belangrijkste keuze. Houd rekening met de reistijden van al je familieleden, en of iedereen even goed ter been is. Een huisje op het strand is erg gezellig, maar misschien moeilijk te bereiken voor opa met zijn rollator. En bedenk ook goed of de kinderen het naar hun zin zullen hebben. Een vakantiehuis op het rustige platteland van Drenthe is heerlijk om tot rust te komen, maar misschien niet even leuk voor de kinderen. Dat wordt een goed familieberaad dus!

watervilla met terras aan het water


Dingen doen met de familie

We noemden het al even: wat is er te doen voor de kinderen? En er is in Drenthe trouwens heel wat te doen. Bezoek de eeuwenoude hunebedden, ga naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen of bezoek de prachtige bossen van het Drents-Friese Wold of ga naar het Dwingelderveld. En zo heeft iedere regio en provincie zijn eigen specifieke activiteiten en trekpleisters. De Waddeneilanden hebben zon, zee, strand en het eilandgevoel. In Limburg kun je bourgondisch genieten en heerlijk fietsen en wandelen door de groene heuvels. Rondom alle vakantiehuizen door heel Nederland is altijd genoeg te doen voor families, of je het nu rustig aan wilt doen of actie zoekt.

villa met prive zwembad

Een groot vakantiehuis, met luxe?

Wanneer je een groot vakantiehuis zoekt kun je gaan voor een simpele variant, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor iets meer luxe. Je ziet vaak dat families geneigd zijn om toch voor iets meer luxe te gaan, want hoe vaak ga je nu samen op vakantie? En als je een grote familie hebt, is de prijs per persoon niet eens zoveel hoger. En dan heb je heel wat te kiezen, maar we noemen in ieder geval de populairste optie: het privé zwembad. Of het nu goed of slecht weer is, een inpandig privé zwembad wordt door de hele familie gewaardeerd.