Groepsreis Ardennen voor singles

De Ardennen, ook ideaal voor een groepsreis singles.

Single groepsreis Ardennen boeken? Wie single is, van avontuur houdt en graag op reis gaat, zal zeker weten dat de Ardennen veel te bieden heeft. Op slechts 2,5 uur rijden van Nederland vind je uitgestrekte bossen, heuvels, vergezichten, watervallen en idyllische plekjes. Een perfecte plek om met een grote groep een vakantie te vieren.

natuurlijk reizen singles banner

Zelf een single groepsreis Ardennen organiseren?

Als je zelf een single groepsreis Ardennen organiseert en een groot vakantiehuis met minimaal 10 slaapkamers in de Ardennen zoekt, hebben we een aantal tips voor je. Want het is mogelijk in de Ardennen een groot vakantiehuis of groepsverblijf met 10, 11, 12 of meer slaapkamers te huren. Je kunt ook in Nederland een vakantiehuis met 10 slaapkamers huren. Ideaal voor een single weekend in Nederland.


Groot vakantiehuis Ardennen met 10 of meer slaapkamers vinden.

Met name bij eens single groepsreis is het belangrijk dat een accommodatie over voldoende slaapkamers beschikt en mannen en vrouwelijke deelnemers een eigen slaapkamer hebben of deze moeten delen met iemand van het eigen geslacht. Als je bijvoorbeeld een groepsreis Ardennen organiseert met 15 dames en 15 heren met een leeftijd van 50 plus, is het absoluut noodzakelijk dat iedereen een eigen slaapkamer heeft of met maximaal een andere man of vrouw de kamer deelt. Nu zijn groepsverblijven in de Ardennen voor 30 personen met 30 slaapkamers niet beschikbaar maar een luxe villa in de Ardennen met 10 of 15 slaapkamers is wel te huur.

wandelvakantie voor singles

Huren vakantiehuis 10 slaapkamers Ardennen

Het huren van een vakantiehuis Ardennen met 10 slaapkamers is in de regel geen probleem. Met 2 personen op een slaapkamer, kan je dan een single groepsreis voor 20 personen organiseren.


Gedeelde badkamers of privé douche?

Bij een groepsreis voor singles is privacy en comfort belangrijk. Als je via een van de single reisorganisaties een singlereis boekt, zal je in de regel een slaapkamer met eigen douche en toilet krijgen. Een accommodatie met gedeelde badkamers voor de gasten past meer bij een jongeren reis. Bij een groepsreis voor alleenstaanden hoort minimaal een privé douche en eigen toilet.

TUI single groepsreizen