Nijlcruise, ook voor singles.

Ontdek Egypte en boek een Nijlcruise.

Wie op zoek is naar een bijzondere groepsreis en nog nooit een cruise heeft geboekt, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden van een Nijlcruise.

Een Nijlcruise is een vaartocht op een luxe 4 of 5 sterrenschip over de Nijl in Egypte en is een bijzondere vakantie ervaring. Het is een cruise die niet alleen fantastisch is voor 50 en 60 plussers maar zeker ook voor jongvolwassenen en 30 plussers.

Als je een Nijlcruise boekt, is dat meestal inclusief vliegtickets en recreatieprogramma. Vaak is een dergelijke cruise all inclusive hetgeen inhoudt dat maaltijden en drankjes inbegrepen zijn. Zo weet je vooraf waar je qua kosten aan toe bent en kom je achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.


Welke reisorganisaties organiseren Nijlcruises Egypte?

Als je op het internet zoekt naar reisorganisaties voor reizen naar Egypte en cruises kom je onder andere de namen van reisorganisaties zoals Kras Reizen, Stip Reizen, Arke, Tui, Corendon en Neckerman tegen. Dat zijn de grotere en gespecialiseerde reisorganisaties. Vaak is een Nijlcruise 8 dagen maar je kunt ook een dergelijke cruise voor 2 weken boeken. Het zijn vaak groepsreizen.


Beste periode voor Nijlcruise?

De beste periode is van november tot maart. Dan is de temperatuur optimaal.
zeiljacht griekenland

Zijn er Nijlcruises speciaal voor singles?

Voor zover bekend is er geen organisatie die dit soort cruises alleen voor alleenstaanden organiseert maar uit cijfers blijkt dat veel singles in de leeftijd van 40 tot 75 jaar een dergelijke cruise boeken. Het gaat dan om zowel single mannen als vrouwen. Omdat een all inclusive cruise best duur is, nemen veel hoog opgeleide singles aan deze exclusieve en luxe cruises deel. Een uitgelezen moment om als hoger opgeleide single in contact te komen met andere hoog opgeleide singles.